Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπιλ Γκέιτς: Η αποκάλυψη για τις ερωτικές ατασθαλίες και τα ξέφρενα πάρτι

Όσα αποκαλύπτει ο βιογράφος του

11 Μαΐου 2021 14:10
Μπιλ Γκέιτς: Η αποκάλυψη για τις ερωτικές ατασθαλίες και τα ξέφρενα πάρτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον χωρισμό του Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του στο φως της δημοσιότητας ήρθαν άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πίσω από το αυστηρό του προφίλ, υπάρχει μια άλλη εικόνα του επιχειρηματία, αφού φαίνεται να ήταν λάτρης της ξέφρενης ζωής, των πάρτι, και μάλιστα ήταν άπιστος, καθώς και μετά τη γνωριμία του με τη Μελίντα, εκείνος συνέχιζε να γνωρίζει διάφορες γυναίκες.

Αυτό αποκάλυψε ο βιογράφος του Μπιλ Γκέιτς, James Wallace, ήδη από το 1997, στο βιβλίο του «Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace».

Ο ξέφρενος τρόπος ζωής του συνιδρυτή της Microsoft ήταν κάποτε περιβόητος στη Silicon Valley, οι μεγάλες εφημερίδες και ειδικά οι New York Times έθαβαν ωστόσο τέτοιες ειδήσεις, θέλοντας να φιλοτεχνήσουν ένα πιο σοβαρό πορτρέτο του.

Αυτά και άλλα πολλά γράφει ο Wallace για τα τρελά πάρτι του αφεντικού της Microsoft στην πισίνα του σπιτιού του στο Σιάτλ.

Ο Bill Gates σε μικρή ηλικία

Για τις ανάγκες των οποίων όργωνε τα στριπτιζάδικα της πόλης για να φέρει χορεύτριες στο σπίτι του, ώστε να κολυμπούν γυμνές με τους φίλους του στην εσωτερική του πισίνα.

Ο Μπιλ Γκέιτς τα έκανε αυτά από την εποχή που ήταν στο Χάρβαρντ, περνώντας τον χρόνο του «σε στριπτιζάδικα, πορνογραφικά σόου και με ιερόδουλες», όπως γράφει ο βιογράφος του.

Αυτός ο τρόπος ζωής δεν σταμάτησε ούτε όταν γνώρισε τη Μελίντα Φρεντς το 1988, «συνέχιζε να παίζει αυτό το παιχνίδι ειδικά όταν ήταν εκτός πόλης για δουλειές».

«Το γεγονός ότι έβγαινε με πολλές γυναίκες ήταν πολύ γνωστό, αλλά λίγοι τα έγραφαν» για να μην κηλιδωθεί η εικόνα του γκουρού του τεχνολογικού κόσμου.

Η Μελίντα μάλιστα «είχε επαρκή γνώση των ατασθαλιών του Γκέιτς» ακόμα και μετά την εποχή που τα πρωτοέφτιαξαν, επιμένει ο Wallace, «συνεπώς, η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα», το ζευγάρι «χώρισε για σχεδόν έναν χρόνο» εξαιτίας της άρνησης του Μπιλ να δεσμευτεί στη μονογαμία.

«Όταν τα ξαναβρήκαν το 1992, η σχέση τους έγινε όμως πιο στενή και δυνατή»

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share