Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Μητέρα πέθανε την ώρα που θήλαζε και σκότωσε το μωρό!

Απίστευτο περιστατικό!

7 Μαΐου 2021 17:20
Τραγωδία: Μητέρα πέθανε την ώρα που θήλαζε και σκότωσε το μωρό!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο με μια γυναίκα, η οποία πέθανε την ώρα που θήλαζε το μωρό της, έπεσε πάνω του και το πλάκωσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί κι εκείνο.

Ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του μικρού κοριτσιού τηλεφωνούσε επανειλημμένως και προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Τελικά το τηλέφωνο σήκωσε ο 3χρονος γιος του, ο οποίος του απάντησε πως «κοιμάται ακόμη».

Αργεντινή: Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Corrientes στη βόρεια Αργεντινή, όταν η 30χρονη Mariana Ojeda, μητέρα τριών παιδιών, βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο μικρότερα παιδιά της, σύμφωνα με τη Daily Mail, με μια ακόμη υπόθεση πρόσφατα να σοκάρει την χώρα.

Η μεγαλύτερη κόρη της γυναίκας επισκεπτόταν τη γιαγιά της, ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά. Όταν η γυναίκα δεν απάντησε το τηλέφωνο στη μεγαλύτερη κόρη της, συγγενείς άρχισαν να της τηλεφωνούν συνεχώς χωρίς να πάρουν απάντηση. Ο σύζυγος προσπάθησε επίσης να μιλήσει μαζί της μέχρι που ο γιος του το σήκωσε. «Η μαμά ακόμα κοιμάται», είπε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Telecinco, ο σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως επέστρεψε σπίτι, όπου βρήκε τη σύζυγο και τη δύο μηνών κόρη του νεκρές στο κρεβάτι.

Μια αυτοψία για τον θάνατό τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι καμία από τις δύο δεν έχει πάνω της κάποιο σημάδι βίας.

Πιστεύεται ότι η μητέρα, που έπασχε από σοβαρή υπέρταση, υπέστη σοκ και πέθανε, προκαλώντας ασφυξία στο κοριτσάκι που θήλαζε εκείνη την ώρα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share