Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρή η influencer Kristina Zhuravleva (photo & video)

Κρατείται ο σύζυγός της

7 Μαΐου 2021 14:49
Νεκρή η influencer Kristina Zhuravleva (photo & video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή εντοπίστηκε σε δάσος μια δημοφιλής influencer, η οποία εδώ και 11 ημέρες είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της. Η 28χρονη Kristina Zhuravleva αναρτούσε συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον σύζυγό της Dmitry, ο οποίος τώρα κρατείται, ενώ η αστυνομία ερευνά αν η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε.

Η σορός της Ρωσίδας βρέθηκε από έναν μοτοσικλετιστή που σταμάτησε για να κάνει την ανάγκη του στο δάσος δίπλα στον δρόμο, σε μια περιοχή που απέχει περίπου 15 μίλια από το Yekaterinburg. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχαν σημάδια βίαιου θανάτου.

Ο σύζυγός της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της και ακολούθησε μια μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία. Ο σύζυγος όμως κρατείται τώρα, επειδή υπήρχαν «λόγοι να τον υποπτευόμαστε», ανέφερε μια πηγή από την αστυνομία. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι μάνα δηλητηρίασε με τον εραστή της την κόρη της και χασκογελούσε στο νοσοκομείο, ενώ το κοριτσάκι είχε πεθάνει

Η αστυνομία ανακρίνει συγγενείς και φίλους

Ο ίδιος είχε πει στους φίλους του ότι η Kristina τον είχε εγκαταλείψει και πως ήθελε να μείνει μόνη της ή ότι είχε πάει στη Μόσχα. Μια θεωρία, σύμφωνα με τη Daily Mail, υποστηρίζει ότι μπορεί να της είχαν χορηγηθεί ναρκωτικά με τη βία. «Οι ερευνητές μελετούν τις συνθήκες του θανάτου της. Διεξάγεται ιατροδικαστική εξέταση, ανακρίσεις και άλλες δραστηριότητες», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

Η αστυνομία ανακρίνει συγγενείς και φίλους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρχαν εντάσεις στην οικογένεια. «Ήταν ήρεμος στο τηλέφωνο και είπε ότι τον είχε αφήσει. Πακέταρε τα πράγματά της και άφησε το τηλέφωνό της στο σπίτι. Ήθελε να μείνει μόνη και εκείνος είπε ότι η εξαφάνιση ήταν κάτι συνηθισμένο για εκείνη», δήλωσε μια φίλη της άτυχης γυναίκας.

TAGS
 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share