Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στη Βρετανία: Του έβαλαν κεμπάπ στο στόμα και πέθανε - Τραγική φάρσα

Η νοσοκόμα δεν κατάφερε να τον σώσει

5 Μαΐου 2021 17:07
Σοκ στη Βρετανία: Του έβαλαν κεμπάπ στο στόμα και πέθανε - Τραγική φάρσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 56χρονος έχασε τη ζωή του, έπειτα από φάρσα που του έκαναν δυο φίλοι του.

Οι τρεις τους επέβαιναν σε τρένο στη Μεγάλη Βρετανία, όταν κοιμήθηκε ο 56χρονος που ήταν μεθυσμένος, τα δυο αδέρφια, σκέφτηκαν να του κάνουν μια φάρσα. Έτσι, γέμισαν το στόμα του με... κεμπάπ, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Ο David Clark, 56 ετών, βρισκόταν στο τρένο κάνοντας παρέα με τον David Noble και την Nicole Cavin, αδέρφια μεταξύ τους. Ο 56χρονος κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, αποκοιμήθηκε.

Τότε τα δυο αδέρφια θεώρησαν σωστό να γεμίσουν το στόμα του άνδρα με κεμπάπ, ωστόσο η πλάκα τους σύντομα κατέληξε σε τραγωδία.

) 56χρονος έχασε τη ζωή του μετά από φάρσα των φίλων του

Ο 56χρονος άρχισε να πνίγεται, στη συνέχεια σηκώθηκε και έκανε εμετό ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε και πέθανε. Η Cavin, η οποία είναι νοσοκόμα, κατάφερε να βγάλει αρκετό κρέας από το λαιμό του Clark, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Τα δυο αδέρφια καταδικάστηκαν από το δικαστήριο του Λάνκαστερ για δολοφονία εξ αμελείας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μάθουν την ποινή τους. Παράλληλα, διαβάστε για τη φάρσα με τις πετσέτες...

Η μακάβρια φάρσα μιας μαμάς που έκανε την οικογένεια της να ουρλιάζει!

Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν να κάνουν φάρσες και να βλέπουν τους άλλους να ξεγελιούνται από τα καμώματα τους και προφανώς η αγαπημένη τους μέρα είναι η Πρωταπριλιά.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με αυτή τη μητέρα από το Τέξας όπου αποφάσισε να κάνει φάρσα στο σύζυγο και την κόρη της παριστάνοντας πως έκοψε το δάχτυλό της καθώς μαγείρευε. Ωστόσο, εξίσου τρομακτική ήταν και μια φάρσα που έγινε στο μετρό της Βραζιλίας με φαντάσματα.

Έφτιαξε λοιπόν πάνω στον πάγκο της κουζίνας μια λίμνη ψεύτικου αίματος και τοποθέτησε ένα κομμάτι καρότου κάνοντας το να φαίνεται σαν το δάχτυλό της. Όπως ήταν επόμενο πρώτα η κόρη της και ύστερα ο σύζυγός της πανικοβλήθηκαν, το τι ακολούθησε μετά την αποκάλυψη της φάρσας μάλλον θα ήταν καλύτερο να μην το μάθουμε.

Δείτε το βίντεο με τη μακάβρια φάρσα:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share