Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

Το πρόσωπό του είχε γίνει γνωστό σ' όλο τον κόσμο!

29 Απριλίου 2021 11:55
Θλίψη: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4) ο Ισπανός ηθοποιός Χουάν Χόγια Μπόρχα.

Τι και αν το όνομά του να μην σας φαίνεται γνωστό όμως μόλις δείτε το βίντεο σίγουρα θα καταλάβετε για ποιον πρόκειται.

Ο «El Risitas» όπως ήταν το προσωνύμιό του, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από υποτροπή της ασθένειάς του όπως ανέφερε το «ABC De Sevilla» και πέθανε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο κωμικός υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού του ενός ποδιού του λόγω επιπλοκών στα αγγεία και πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής του στο νοσοκομείο.

Το γέλιο του έγινε παγκοσμίως viral και έγινε αφορμή για να δημιουργηθούν χιλιάδες memes και βίντεο στο διαδίκτυο.

Πέθανε ο Μάικλ Κόλινς: Ο «τρίτος άνθρωπος» της διαστημικής αποστολής Apollo 11

Πέθανε σε ηλικία 90 χρόνων ο αστροναύτης Μάικλ Κόλινς, της θρυλικής αποστολής Απόλλων 11 που προσεδάφισε τους πρώτους δύο ανθρώπους στη Σελήνη.

Σε ηλικία 90 χρόνων πέθανε ο αστροναύτης Μάικλ Κόλινς, ένας από τους τρεις πρωταγωνιστές της ιστορικής πρώτης προσεδάφισης του ανθρώπου στη Σελήνη. Η οικογένειά του στο Twitter ανάρτησε ανακοίνωση όπου επιβεβαιώνει το θάνατό του και σημειώνει πως «πέρασε τις τελευταίες μέρες του ήρεμα, με την οικογένειά του στο πλευρό του».

«Ο Μάικ πάντα αντιμετώπιζε τις προκλήσεις της ζωής με ταπεινότητα και χάρη. Και αντιμετώπισε κι αυτήν, την τελευταία του πρόκληση, με τον ίδιο τρόπο. Θα μας λείψει φρικτά. Ωστόσο, γνωρίζουμε το πόσο τυχερός ένιωθε ο Μάικ με τη ζωή που έζησε. Θα τιμμήσουμε την ευχή του να γιορτάσουμε κι όχι να θρηνήσουμε, τη ζωή αυτή» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share