Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκαν συντρίμμια του υποβρυχίου σε βάθος 850 μέτρων

Είχα χαθεί από την Τετάρτη

24 Απριλίου 2021 14:51
Βρέθηκαν συντρίμμια του υποβρυχίου σε βάθος 850 μέτρων

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του υποβρυχίου, το οποίο είχε εξαφανιστεί από την Τετάρτη με 53 άτομα πλήρωμα.

«Το υποβρύχιο βούλιαξε» λέει το Λιμενικό, ενώ εξανεμίζονται οι ελπίδες για το πλήρωμα, καθώς εξαντλήθηκαν τα αποθέματα οξυγόνου.

Το υποβρύχιο που χάθηκε στα ανοιχτά του Μπαλί «βυθίστηκε», ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (24/4) εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας και οι αρχές πιστεύουν ότι τα μέλη του πληρώματος, αν είχαν επιζήσει, εξάντλησαν τα αποθέματα οξυγόνου τους.

Ώρες αγωνίας για τα 53 άτομα πλήρωμα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση για το υποβρύχιο που βυθίστηκε

«Με βάση τα στοιχεία που πιστεύουμε ότι προέρχονται από το KRI Nanggala, αλλάξαμε το καθεστώς του υποβρυχίου από "αγνοούμενο" σε "βυθισμένο"», ανέφερε ο Γιούντο Μαργκόνο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανά τα 53 μέλη του πληρώματος εξανεμίστηκαν, καθώς το οξυγόνο τους αναμενόταν να εξαντληθεί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού είπε ότι μια σάρωση του βυθού έδειξε ότι το υποβρύχιο βρίσκεται σε βάθος 850 μέτρων, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια επιβίωσής του. Το KRI Nanggala, το οποίο χάθηκε ενώ ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει μια τορπίλη στο πλαίσιο άσκησης, είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε βάθος μέχρι και 500 μέτρων.

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για τα 53 άτομα πλήρωμα του υποβρυχίου στην Ινδονησία

Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός 19χρονος μπασκτεμπολίστας!

Ο Τέρανς Κλαρκ, υποψήφιος για το φετινό Draft του ΝΒΑ και πελάτης της εταιρίας Clutch Sports (που έχει τα δικαιώματα των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες!

Το νήμα της ζωής του Τέρανς Κλαρκ κόπηκε απότομα. Ο 19χρονος shooting guard έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους του Λος Άντζελες, μόλις 24 ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας του με την εταιρία μάνατζερ Clutch Sports (η οποία διαχειρίζεται παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις), προκειμένου να λάβει μέρος στο φετινό Draft του ΝΒΑ!

Ο Κλαρκ αγωνίστηκε φέτος στο Κεντάκι (9.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 2 ασιστ) και μετά από μόλις από μία χρονιά στο NCAA ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ.

Στο αμάξι που ακολουθούσε αυτό του Κλαρκ ήταν και ο συμπαίκτης του στο Κεντάκι, ο Μπι Τζέι Μπόστον, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

«Είμαι καταρρακωμένος και άρρωστος απόψε. Ζητάω από όλους σας μία στιγμή προσευχής για τον Τέρανς Κλαρκ και την οικογένειά του», ήταν η μήνυμα που έστειλε ο προπονητής του στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι.

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε «κύμα» tweets από δεκάδες παίκτες του ΝΒΑ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share