Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου

Στο σημείο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

21 Απριλίου 2021 15:50
Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο για την εκκένωση σταθμού τρένου, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, εκκενώθηκε ο σταθμός London Bridge, στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε ένα συμβάν, ανέφερε η σιδηροδρομική εταιρία Southern στο Twitter.

Όπως αναγράφεται επίσης, περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό θα γίνουν γνωστές στη συνέχεια.

Λονδίνο: Χαμός έξω από τα Harrods - Πλήθος κόσμου χωρίς μάσκες έκλεισε το δρόμο (video)

Λονδίνο: Χάος επικρατεί στο Λονδίνο μετά από τις εικόνες που καταγράφηκαν έξω από ένα κατάστημα Harrods το απόγευμα του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα ένα τεράστιο πλήθος νέων ανθρώπων χωρίς μάσκες, για τον κορωνοϊό, συγκεντρώθηκε, μπλοκάροντας έναν δρόμο και αναγκάζοντας την αστυνομία να παρέμβει.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail φαίνονται εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρωμένοι έξω από το πολυτελές πολυκατάστημα στο δυτικό Λονδίνο, να πίνουν και να βρίσκονται σε ομάδες περισσότερων από έξι ατόμων.

Σχεδόν κανείς τους δεν φαίνεται να τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις ή να φορά μάσκα, παρά το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχει απίστευτος συνωστισμός. Ωστόσο μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην Ελλάδα για τις μετακινήσεις το Πάσχα, καθώς το ΕΣΥ βρίσκεται σε ασφυκτική πίεση.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί έξω από το Harrods τον περσινό Δεκέμβριο, όταν τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν. Ένα τεράστιο πλήθος είχε επιχειρήσει να μπει μέσα στο κατάστημα. Την περασμένη εβδομάδα άνοιξαν καταστήματα, κομμωτήρια, γυμναστήρια και κήποι τον παμπ, με τους κατοίκους του Λονδίνου και άλλων πόλεων της Αγγλίας να απολαμβάνουν ένα ποτό μετά από τέσσερις μήνες.

H Βρετανία έχει διαθέσει την πρώτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19 σε όλο τον πληθυσμό της με ηλικία άνω των 50 ετών, πετυχαίνοντας το στόχο που είχε τεθεί για την προσφορά εμβολίων στις εννέα ομάδες υψηλής προτεραιότητας μέχρι τη 15η Απριλίου.

Η χώρα υλοποίησε ένα από τα ταχύτερα προγράμματα εμβολιασμού για τον κορωνοϊό σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς βρέθηκε πίσω μόνο από το Ισραήλ στην αναλογία του πληθυσμού της που έλαβε τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά της COVID-19.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share