Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Black Rob

Ο θρύλος της ραπ αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας

18 Απριλίου 2021 15:59
Πέθανε ο Black Rob
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστή έγινε χθες η είδηση του θανάτου του θρυλικού Black Rob λόγω νεφρικής ανεπάρκειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ράπερ αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως ανέφερε ο φίλος και συνεργάτης του, Μαρκ Ρος, ο θρύλος της ραπ, Ρόμπερτ Ρος (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ζούσε τα τελευταία χρόνια ως άστεγος.

Ο εθισμός του στα ναρκωτικά, τον τζόγο και το αλκοόλ τον οδήγησαν στο να χάσει ολόκληρη την περιουσία του και να εμφανίσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Μαρκ Ρος προσπαθούσε να τον βοηθήσει έχοντας οργανώσει για εκείνον εράνους και δωρεές, προκειμένου να καταφέρει να βιοποριστεί.

Συντετριμμένος ανακοίνωσε ότι ο φίλος του έχασε τη ζωή του: «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσει αλλά σας ευχαριστώ όλους. Χάσαμε τον Ρομπ πριν από μια ώρα». Να σημειωθεί ότι ο ράπερ είχε υποστεί, επίσης, τέσσερα εγκεφαλικά επεισόδια πριν τρία χρόνια. Ωστόσο παγκόσμια θλίψη προκαλεί και ο θάνατος της κορυφαίας Έλεν ΜακΚρόρι.

Πέθανε ο Black Rob

Πέθανε ο ράπερ DMX (Video)

Πέθανε από ανακοπή ο διάσημος ράπερ DMX σε ηλικία 50 ετών. Ο μουσικός και ηθοποιός Ερλ Σίμονς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το περιοδικό People. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο του κινηματογράφου μετά τον χαμό πασίγνωστού ηθοποιού.

Ο διάσημος ράπερ εισήχθη σε νοσοκομείο του Γουέτσεστερ για ανακοπή καρδιάς, ενώ σύμφωνα με αναφορές, έχει προηγηθεί υπερβολική δόση και ήταν σε κώμα, ωστόσο, το περιβάλλον του αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες.

«Ο Ερλ ήταν ένας μαχητής που πάλευε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και αγαπούμε τις στιγμές που περνούσαμε μαζί του. Η μουσική του ενέπνευσε αναρίθμητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα ζήση για πάντα. Εκτιμούμε την αγάπη και την στήριξη σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή» αναφέρει η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

Ποιος ήταν ο ράπερ DMX

Ήταν γεννημένος σιτς 18 Δεκεμβρίου του 1970 στο Βέρνον της Νέας Υόρκης. Το όνομα DMX προέρχεται από τη μουσική μηχανή «Oberheim DMX drum machine» την οποία χρησιμοποιούσε για να φτιάχνει τη δική του μουσική όταν ήταν παιδί και εκτός αυτού, τα αρχικά του ονόματος σημαίνουν και Dark Man X.

Έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του «It's Dark and Hell Is Hot» το 1998. Πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Belly», Ο Ρωμαίος Πρέπει να Πεθάνει» (Romeo Must Die), «Πληγές Εξόδου» (Exit Wounds) και «Cradle 2 the Grave», καθώς το 2006 στην τηλεοπτική σειρά «DMX: Soul of a Man» η οποία πρόβαλλε την καθημερινή του ζωή.

Το 2002 έγραψε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο «E.A.R.L.: The Autobiography of DMX». Επιπλέον είναι ένας από τους πετυχημένους καλλιτέχνες της rap σκηνής με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 74 εκατομμύρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το Βικιπαίδεια.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share