Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ντουμπάι: Ποιες είναι οι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν και κόλασαν - Απελάθηκαν 11 Ουκρανές (photo-video)

Βγήκαν ολόγυμνες σε μπαλκόνι ουρανοξύστη!

7 Απριλίου 2021 14:09
Ντουμπάι: Ποιες είναι οι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν και κόλασαν -  Απελάθηκαν 11 Ουκρανές (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι 11 Ουκρανές καλλονές που προκάλεσαν χαμό στο Ντουμπάι, συνελήφθησαν και τώρα έρχονται αντιμέτωπες με απέλαση! Βγήκαν ολόγυμνες σε μπαλκόνι ουρανοξύστη προσφέροντας θέα που έκοψε την ανάσα, αλλά συνελήφθησαν για "δημόσια ανηθικότητα".

Οι καλλονές που πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, αλλά και όσοι εμπλέκονται στην επίμαχη φωτογράφιση θα απελαθούν με απόφαση των Αρχών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του πλούσιου εμιράτου, Essam Issa al-Humaidan, έπειτα από μια ασυνήθιστη έρευνα εξπρές, σχετικά με την προσβλητική για τα ΗΑΕ ολόγυμνη φωτογράφισή τους, ανακοίνωσε πως οι ξεδιάντροπες γυναίκες γλίτωσαν τη φυλακή και θα απελαθούν στις χώρες καταγωγής τους.

«Ο εισαγγελέας διέταξε την απέλαση των κατηγορουμένων για τη συμπεριφορά τους που έρχεται σε αντίθεση με τα δημόσια ήθη», δήλωσε ο al-Humaidan, προσθέτοντας ότι οι γυναίκες είχαν κατηγορηθεί για παραβίαση του νόμου περί δημόσιας αξιοπρέπειας.

Υπενθυμίζεται ότι οι καλλονές πόζαραν, όπως ακριβώς ήρθαν στον κόσμο σε μπαλκόνι ουρανοξύστη στην πλούσια γειτονιά «Μαρίνα», στο πλαίσιο της προώθησης της ισραηλινής έκδοσης αμερικανικής ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου.

Η… θέα τους έκοψε την ανάσα, ενώ βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος, αλλά και κινητοποίηση των Αρχών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη αγνώστου αριθμού εμπλεκομένων στην υπόθεση, κατηγορώντας τις ξετσίπωτες γυναίκες για «δημόσια ανηθικότητα».

Αντιμετώπιζαν έτσι ποινή κάθειρξης έξι μηνών και πρόστιμο κοντά στα 1.000 ευρώ.

Το ουκρανικό προξενείο είχε επιβεβαιώσει πάντως ότι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν ήταν 11 Ουκρανές, οι οποίες τελικά τη γλίτωσαν με… απέλαση.

Σημειώνεται πάντως ότι η ταχεία απέλαση είναι σπάνια για το νομικό σύστημα στο Ντουμπάι, ενώ τέτοιες περιπτώσεις συνήθως οδηγούνται σε δίκη.

Η αστυνομία φέρεται πάντως να έχει περάσει χειροπέδες και σε έναν 33χρονο Ρώσο, ο οποίος θεωρείται ως «εγκέφαλος» του γυμνού διαφημιστικού πρότζεκτ.

Το όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι Alexey Konstov, ενώ φέρεται να κρύβεται πίσω από την προκλητική εμφάνιση των ολόγυμνων καλλονών, οι φωτογραφίες των οποίων έγιναν viral στο Διαδίκτυο.

Ο Konstov υποστήριξε στις τοπικές Αρχές ότι τράβηξε ο ίδιος τις επίμαχες σκηνές με τις γυμνές καλλονές από γειτονικό διαμέρισμα, ενώ έκανε το μοιραίο «λάθος» να ανεβάσει στα social media το ακατάλληλο βίντεο. Κάτι που θεωρείται παράνομο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, τόσο εκείνος, όσο και το «χαρέμι» του.

Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 18 μηνών, καθώς η δημοσίευση και ο διαμοιρασμός πορνογραφικού υλικού που «μπορεί να υπονομεύσει τις ηθικές αξίες των πολιτών», είναι παράνομος στη χώρα.

Ποιες είναι οι καλλονές που έβαλαν φωτιά στο Ντουμπάι

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Daily Mail, οι καλλονές που συμμετείχαν στο γυμνό γύρισμα είναι νεαρής ηλικίας, ενώ πολλές από αυτές ταυτοποιήθηκαν μέσω των social media.

Κάποιες από αυτές που βγήκαν με αδαμιαία περιβολή… Εύας στο μπαλκόνι του ουρανοξύστη, απαθανατίζονται σε μια ομαδική φωτογραφία που αναρτήθηκε με τη λεζάντα «μικρή οικογένεια».

Ποιες είναι οι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν στο Ντουμπάι

Ανάμεσά τους βρίσκονται δύο Ουκρανές κοντά στα 25, η Yana και η Diana, όπως επίσης και μια 19χρονη συμπατριώτισσά τους, το μοντέλο Dariya Khorunzhenko, από την Poltava. Ταυτοποιήθηκαν επίσης τα μοντέλα Ekaterina Kashenko και Sophia Tkachuk.

Η οικογένεια της Yana Graboshchuk, η οποία είναι ασκούμενη δικηγόρος, υποστήριξε μάλιστα ότι νόμιζε πως η κόρη τους ήταν διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ η συμμετοχή της στη γυμνή φωτογράφιση ήταν σοκαριστική γι΄ αυτούς.

«Πήγε για διακοπές, και τότε δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ναι, είχε προγραμματίσει μια φωτογράφηση εκεί, αλλά δεν είχα περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε συγκεκριμένα ο 20χρονος αδελφός της, Taras.

Τέλος, αναγνωρίστηκαν δύο ακόμη νεαρές, η 20χρονη Anastasia Kashuba και η συνομήλική της Tatyana Borisenko, η οποία είναι ερασιτέχνης make up artist από το Κίεβο και πρόσφατα έκανε αναρτήσεις από το Ντουμπάι, όπως και η Marianna Fedchuk από το Uzhgorod. Η τελευταία ισχυρίζεται πάντως ότι έφυγε από το Ντουμπάι πριν από τη φωτογράφιση.

Καλλονές ξεγυμνώθηκαν στο Ντουμπάι

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share