Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πατέρας προσπαθούσε να εξαναγκάσει 11χρονη να κάνει σeξ με το κατοικίδιό της

Πώς έπεσε στην παγίδα κυνηγών παιδεραστών;

2 Απριλίου 2021 08:16
Πατέρας προσπαθούσε να εξαναγκάσει 11χρονη να κάνει σeξ με το κατοικίδιό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαβολικά άρρωστος πατέρας προσπάθησε να εξαναγκάσει 11χρονο κορίτσι σε σeξουαλική πράξη με το σκυλάκι της, κατά τη διάρκεια «διεφθαρμένων» διαδικτυακών συνομιλιών.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 32χρονος οικογενειάρχης Χαρινταπάν Γκιλ παρουσιάστηκε ως 13χρονο αγόρι όταν έπεσε στην... παγίδα του ψεύτικου προφίλ -της δήθεν μαθήτριας Φαίης - το οποίο διηύθυνε μία ομάδα κυνηγών παιδεραστών.

Οι «Angels of Innocence» («Άγγελοι της Αθωότητας») που ήταν το προφίλ της Φαίης στον ιστότοπο κοινωνικών μέσων «Chat Avenue», «αρρώστησαν» από τις διεστραμμένες απαιτήσεις του Γκιλ, μεταξύ των οποίων ήταν να ζητήσει από 11χρονο κορίτσι να κάνει σeξ με το σκυλάκι της.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, το δικαστήριο στο Νιούκαστλ άκουσε ότι ο Γκιλ «πλησίασε» διαδικτυακή την Φαίη την «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» το 2019 και η συνομιλία τους απέκτησε γρήγορα σeξουαλικό χαρακτήρα.

Ο Γκιλ την αποκαλούσε «φοβισμένο κοριτσάκι» αν δεν μπορούσε να του κάνει αυτά που απαιτούσε, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο .

Άλλα διεστραμμένα αιτήματα του Γκιλ ήταν να της ζητάει να κάνει στοματικό σeξ με έναν ξένο, ενώ ο ίδιος άκουγε από το τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν με μια βούρτσα μαλλιών.

Για «ακραία περίπτωση» μίλησε η εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας Ελισάβετ Μουίρ δήλωσε στο δικαστήριο ότι η ανταλλαγή ήταν «μία από τις πιο ακραίες περιπτώσεις αυτού του είδους που έχουμε δει, σε σχέση με τα αιτήματα».

Από την πλευρά του, ο Γκιλ από το Σάντερλαντ, παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει ένα παιδί να κάνει σeξουαλικές πράξεις.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο πατέρας - τέρας καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση για σeξουαλική βλάβη και σε δέκα χρόνια καταγραφής του ως σeξουαλικού δράστη.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share