Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Βρετανία: 32χρονος πατέρας εξανάγκαζε 11χρονο κοριτσάκι σε ερωτικές πράξεις με το σκυλάκι της!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο φως

1 Απριλίου 2021 19:29
Φρίκη στη Βρετανία: 32χρονος πατέρας εξανάγκαζε 11χρονο κοριτσάκι σε ερωτικές πράξεις με το σκυλάκι της!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στη Βρετανία με 32χρονο πατέρα όπου εξανάγκαζε 11χρονο κοριτσάκι σε ερωτικές πράξεις με το σκυλάκι της! Επίσης, ένα 15χρονο κορίτσι βίωσε έναν ανείπωτο εφιάλτη καθώς την βίασαν 20 άντρες, μεταξύ αυτών και 4 ανήλικοι, σε διάστημα 8 ημερών!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 32χρονος οικογενειάρχης Χαρινταπάν Γκιλ παρουσιάστηκε ως 13χρονο αγόρι όταν έπεσε στην... παγίδα του ψεύτικου προφίλ -της δήθεν μαθήτριας Φαίης- το οποίο διηύθυνε μία ομάδα κυνηγών παιδεραστών.

Οι «Angels of Innocence» («Άγγελοι της Αθωότητας») που ήταν το προφίλ της Φαίης στον ιστότοπο κοινωνικών μέσων «Chat Avenue», «αρρώστησαν» από τις διεστραμμένες απαιτήσεις του Γκιλ, μεταξύ των οποίων ήταν να ζητήσει από 11χρονο κορίτσι να κάνει σ#ξ με το σκυλάκι της.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, το δικαστήριο στο Νιούκαστλ άκουσε ότι ο Γκιλ «πλησίασε» διαδικτυακή την Φαίη την «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» το 2019 και η συνομιλία τους απέκτησε γρήγορα σ#ξουαλικό χαρακτήρα.

Ο Γκιλ την αποκαλούσε «φοβισμένο κοριτσάκι» αν δεν μπορούσε να του κάνει αυτά που απαιτούσε, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο. Άλλα διεστραμμένα αιτήματα του Γκιλ ήταν να της ζητάει να κάνει στοματικό σ#ξ με έναν ξένο, ενώ ο ίδιος άκουγε από το τηλέφωνο και να αυτοϊκανοποιηθεί με μια βούρτσα μαλλιών.

32χρονος πατέρας εξανάγκαζε 11χρονο κοριτσάκι σε ερωτικές πράξεις με το σκυλάκι της

Η Εισαγγελέας Ελισάβετ Μουίρ δήλωσε στο δικαστήριο ότι η ανταλλαγή ήταν «μία από τις πιο ακραίες περιπτώσεις αυτού του είδους που έχουμε δει, σε σχέση με τα αιτήματα».

Από την πλευρά του, ο Γκιλ από το Σάντερλαντ, παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει ένα παιδί να κάνει σ#ξουαλικές πράξεις.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο πατέρας καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση για σεξουαλική βλάβη και σε δέκα χρόνια καταγραφής του ως σεξουαλικού δράστη.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share