Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις σοκ από την Σάρον Στόουν: "Ο παππούς μου κακοποίησε σεξουαλικά εμένα και την αδερφή μου όταν ήμασταν παιδιά"

Τι αναφέρει για την τρομακτική εμπειρία της από το εγκεφαλικό

30 Μαρτίου 2021 10:24
Αποκαλύψεις σοκ από την Σάρον Στόουν:

Σάρον Στόουν: Σε μια αποκάλυψη - "βόμβα" προχώρησε η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία στο βιβλίο για τη ζωή της με τίτλο The Beauty of Living Twice γράφει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της. Πιο συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει, ότι συνεργός του παππού στη σεξουαλική κακοποίηση ήταν η γιαγιά της, η οποία την κλείδωνε μαζί με την αδερφή της και τον παππού της στο ίδιο δωμάτιο.

Ήταν τέτοια η φρίκη που ζούσε η Σάρον Στόουν στα χέρια του παππού της ώστε όταν αυτός πέθανε σε ηλικία 14 ετών η ίδια κρυφοκοίταξε μέσα στο φέρετρό του και τον ακούμπησε για να είναι σίγουρη ότι έχει φύγει από τη ζωή. «Τον ακούμπησα και η περίεργη ικανοποίηση ότι ήταν επιτέλους νεκρός μου προκάλεσε ψυχρολουσία.

Κοίταξα την Κέλι (σ.σ. η αδερφή της ηθοποιού) και κατάλαβε. Ήταν μόλις 11 ετών και επιτέλους όλα είχαν τελειώσει» γράφει η Σάρον Στόουν. Σε άλλο σημείο της αυτοβιογραφίας της η Σάρον Στόουν περιγράφει πώς της είπαν οι παραγωγοί της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» να μην ανησυχεί για την απουσία του εσωρούχου της στην διάσημη σκηνή της ανάκρισης γιατί, όπως της είπαν, κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει αν φορούσε ή όχι κάτω από το φόρεμά της.

«Μου είπαν "δεν μπορούμε να δούμε κάτι. Θέλουμε απλά να βγάλεις το εσώρουχό σου και το άσπρο αντανακλά στο φως οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο"», γράφει η Σάρον Στόουν. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου της πασίγνωστης ηθοποιού, Τζέσικα Γουόλτερ.

Αποκαλύψεις σοκ από την Σάρον Στόουν για σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της

Η τρομακτική εμπειρία της από το εγκεφαλικό

Επίσης συνταρακτικές ήταν οι αποκαλύψεις, σε ένα άλλο σημείο της βιογραφίας της, στην επιθανάτια εμπειρία που είχε το 2001 όταν και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 43 ετών. Περιέγραψε πως όταν ήταν στο νοσοκομείο, είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει.

Τελικά, διασώθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 7 ώρες. Ακολούθως, είπε ότι ασπάστηκε τον Βουδισμό. Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share