Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικές στιγμές για 12χρονο: Τον απήγαγαν, τον βίασαν & τον πυροβόλησαν! (Video)

Σοκάρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

29 Μαρτίου 2021 13:15
Φρικιαστικές στιγμές για 12χρονο: Τον απήγαγαν, τον βίασαν & τον πυροβόλησαν! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικές στιγμές έζησε ένα 12χρονο αγόρι καθώς το απήγαγαν, το βίασαν & το πυροβόλησαν! Επίσης, ένα ανατριχιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία όπου 62χρονος βίασε και στραγγάλισε 7χρονη!

Συγκεκριμένα, το παιδί περπατούσε στο πεζοδρόμιο κατά τις 2:00 τα ξημερώματα, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε και το απήγαγε.

Ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε λίγο παρακάτω. Εκεί κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί, το πυροβόλησε και το πέταξε στον δρόμο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Μαϊάμι.

Το παιδί βρήκε λίγο αργότερα ποδηλάτης. Το άκουσε να φωνάζει: «Ούρλιαζε. Βοήθεια, σας παρακαλώ, βοηθήστε με», δήλωσε ο άντρας στον τοπικό σταθμό Local 10, «το πήγα σε ένα μαγαζί, ώστε να καλέσουμε την αστυνομία. Είχε τις αισθήσεις του. Μετά κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο, λέγοντας πως είχε πυροβοληθεί».

Το υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος έπιασε τη στιγμή που το παιδί σωριάζεται στο έδαφος, αιμορραγώντας από το κεφάλι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Φρίκη: 38χρονος βίασε 12χρονη - Η 9ωρη οδύσσεια κακοποίησης (photo-video)

Ένας διεστραμμένος 38χρονος κατάφερε να παρασύρει και να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι από το Σίδνεϊ στο αμάξι του, υποβάλλοντάς το σε μια 9ωρη οδύσσεια κακοποίησης. Επίσης, σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της εξέτασης για τις δύο ανήλικες που έπεσαν θύμα βιασμού στο Ίλιον από δύο άνδρες, οι οποίοι τις παρέσυραν, τις μέθυσαν και στη συνέχεια με την χρήση βίας βίασαν τη μία και ασέλγησαν εις βάρος της άλλης.

Η Daily Mail Australia κατάφερε να αποκτήσει τους ανατριχιαστικούς διαλόγους ανάμεσα στον 38χρονο Brett John Callaghan, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό της ανήλικης, και του θύματος.

Το αρπακτικό προσφέρθηκε να πάρει το παιδί από το πάρκο στο αμάξι του για να της φορτίσει το κινητό στο σπίτι του, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Θα πάμε για 10 λεπτά και μπορώ να σε γυρίσω πίσω», της είπε ο άντρας.

Ο Callaghan αντιμετωπίζει κάθειρξη 20 ετών για το έγκλημα που έκανε τον περσινό Απρίλιο. Ο άντρας είδε το κορίτσι να κάθεται έξω από ένα πάρκο και προσφέρθηκε να την πάρει στο αμάξι του.

Ο άντρας έπιασε συζήτηση με το παιδί, ρωτώντας τη κάποια στιγμή τι ώρα είναι. Εκείνη του είπε πως δεν ξέρει, μιας και είχε κλείσει το κινητό της.

«Αν θέλεις να το φορτίσεις, έλα να σε πάρω στο αμάξι, το σπίτι μου είναι μόλις 5 λεπτά πιο κάτω». Εκείνη τον ρώτησε: «Δεν μπορώ να περιμένω απλώς εδώ;». Ο Callaghan δικαιολογήθηκε πως δεν μπορούσε να φέρει εκεί τον φορτιστή και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο αμάξι του.

Της είπε μάλιστα πως δεν μπορούσε να της κάνει κακό, καθώς στο αυτοκίνητο τον περίμενε η κόρη του. Το θύμα πέρασε μια ανατριχιαστική περιπέτεια που κράτησε 9 ώρες. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Απριλίου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share