Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θύμα κλοπής η Μπιγιονσέ

Πάνω από ένα εκατ. δολάρια τα κλοπιμαία

28 Μαρτίου 2021 16:34
Θύμα κλοπής η Μπιγιονσέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπιγιονσέ: Θύμα ληστείας φαίνεται πως έπεσε η Μπιγιονσέ σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ. Οι αρχές αναφέρουν ότι η ληστεία δεν έγινε στην πολυτελή έπαυλη, όπου μένει με τον σύντροφο της Jay Z και τα παιδιά τους, αλλά σε αποθηκευτικούς χώρους, που ενοικιάζει η διάσημη τραγουδίστρια και στους οποίους φυλάσσει πολύτιμα αντικείμενα, όπως ακριβές τσάντες πολυτελών brands, ρούχα, διάφορα fashion items κ.α.

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια. Οι τρεις αποθηκευτικές μονάδες είχαν μισθωθεί στο όνομα της εταιρείας παραγωγής της τραγουδίστριας, Parkwood Entertainment, στο Λος Άντζελες. Όλα, όμως, τα κλοπιμαία είναι αντικείμενα που ανήκουν στον σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της αστυνομίας του Λος Άντζελες, πρόκειται για τη δεύτερη διάρρηξη, που πραγματοποιείται στις συγκεκριμένες αποθήκες. Το αστυνομικό τμήμα διεξάγει έρευνες για τη ληστεία, όμως μέχρι στιγμής δεν βρεθεί κάποιο στοιχείο, που να οδηγεί σε σύλληψη.

Ωστόσο, η Μπιγιονσέ δεν είναι η μόνη σταρ που έχει πέσει θύμα ληστείας το τελευταίο διάστημα. Τον περασμένο Ιανουάριο διάρρηξη έγινε και στις αποθήκες, που ενοικιάζει η Μάιλι Σάιρους και από τις οποίες αφαιρέθηκαν επίσης ρούχα, οικογενειακές φωτογραφίες και διάφορα αναμνηστικά.

Θύμα κλοπής η Μπιγιονσέ

Λίγα λόγια για την Μπιγιονσέ

Γεννήθηκε στο Χιούστον των Η.Π.Α. Ως παιδί, συμμετείχε και ερμήνευσε σε διάφορα talent shows, ενώ ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στα τέλη του '90, μέσω του R&B συγκροτήματος Destiny's Child, όπου ήταν βασική τραγουδίστρια. Με manager τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλς (Mathew Knowles), η Μπιγιόνσε μαζί με τις Destiny's Child κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών και το πιο εμπορικό γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών.

Παρ' όλη την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, η Μπιγιόνσε αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα κι έτσι, το 2003 αποχώρησε προσωρινά από το γκρουπ και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Dangerously in Love, το οποίο την καθιέρωσε ως solo καλλιτέχνιδα, πούλησε 13.000.000 αντίτυπα, κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, ενώ επίσης τα τραγούδια της, Crazy in Love σε συνεργασία με τον Jay-Z και Baby Boy ήταν νούμερο 1 στην κορυφή των Billboard Hot 100.

Το Νοέμβριο του 2003, ξεκίνησε τη περιοδεία στην Ευρώπη με όνομα Dangerously in Love Tour και αργότερα ενώθηκε μαζί με τις Missy Elliott και Alicia Keys για τη περιοδεία Verizon Ladies First Tour στη Βόρεια Αμερική. Την 1η Φεβρουαρίου 2004, η Μπιγιόνσε τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των Η.Π.Α. στο Super Bowl XXXVIII, στο Reliant Stadium στο Χιούστον του Τέξας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share