Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Σύγκρουση τρένων με 32 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση οι περισσότεροι τραυματίες

26 Μαρτίου 2021 14:43
Τραγωδία στην Αίγυπτο: Σύγκρουση τρένων με 32 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία εξελίχθηκε στην Αίγυπτο μετά από σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στην πόλη Σοχάγκ, όπου δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο τουλάχιστον 32 άνθρωποι, ενώ πάνω από 70 είναι οι τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι υγειονομικές Αρχές έστειλαν 36 ασθενοφόρα στην περιοχή και οι τραυματίες διακομίζονται στα τοπικά νοσοκομεία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας. Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν εκτροχιασμένα βαγόνια τρένου πάνω από ένα κανάλι με νερό. Ωστόσο δείτε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο που έγινε χθες στο Κερατσίνι και στοίχησε τη ζωή σε τρία άτομα.

«Τα τρένα συγκρούστηκαν ενώ κινούνταν χωρίς μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν δύο βαγόνια τους και ένα τρίτο να ανατραπεί», δήλωσε μια πηγή ασφαλείας στο Reuters. Η Αίγυπτος έχει ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα στην περιοχή και είναι συχνά τα δυστυχήματα. Ωστόσο χθες ο Μπιλ Γκέιτς προχώρησε σε μια δήλωση «Βόμβα» - Η ημερομηνία για την επιστροφή του κόσμου στην κανονικότητα!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share