Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: «Βόμβα» από τον Μπιλ Γκέιτς - Η ημερομηνία για την επιστροφή του κόσμου στην κανονικότητα!

Ο χαρακτηρισμός που έδωσε για την πανδημία

25 Μαρτίου 2021 14:23
Κορωνοϊός: «Βόμβα» από τον Μπιλ Γκέιτς - Η ημερομηνία για την επιστροφή του κόσμου στην κανονικότητα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κορωνοϊός: «Βόμβα» έριξε ο Μπιλ Γκέιτς σχετικά με την ημερομηνία, που έδωσε για την επιστροφή του κόσμου στην κανονικότητα! Παράλληλα, για τον τρομακτικό κίνδυνο της ραγδαίας εξάπλωσης κορωνοϊού είχε προειδοποιήσει από το 2015 ο Μπιλ Γκέιτς.

Όπως είπε ο κόσμος θα έχει επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή ως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19, δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

«Είναι μια απίστευτη τραγωδία», σημείωσε ο συνιδρυτής της Microsoft αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια.

«Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή», υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.

«Βόμβα» από τον Μπιλ Γκέιτς για τον κορωνοϊό

Ο δισεκατομμυριούχος που αποχώρησε από πρόεδρος της Microsoft Corp το 2014 έχει δεσμευτεί μέσω του φιλανθρωπικού του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για τη χορήγηση τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην παγκόσμια ανταπόκριση στην πανδημία της COVID-19.

Ο μηχανισμός COVAX, ο οποίος υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) αποσκοπεί στην εξασφάλιση 2 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για τις χώρες με χαμηλότερο εισόδημα ως τα τέλη του 2021.

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε το εμβόλιο και μας λέει: «Κρίμα, δεν έχει το τσιπ του μπαμπά»

Η γοητευτική φοιτήτρια Ιατρικής, Τζένιφερ Γκέιτς, είναι ενθουσιασμένη που ήρθε η σειρά της και έκανε το m-rna εμβόλιο κατά του κορωνοιού.

Η κόρη του μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς, αφού μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, διευκρινίζοντας ότι θα συνεχίσει να φορά τη μάσκα της και μετά το εμβόλιο, δεν δίστασε να τρολάρει τους ψεκασμένους του κόσμου.

Ως γνωστόν, στο επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας βρίσκεται ο ιδρυτής της Microsoft και μέγας χορηγός της έρευνας για το εμβόλιο, για τον οποίο λένε ότι… φυτεύει τσιπάκια που ελέγχουν το άτομο που εμβολιάζεται.

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε το εμβόλιο

Σαρκάζοντας τις αστείες θεωρίες, η Τζένιφερ Γκέιτς αναφέρει στο υστερόγραφο της ανάρτησης της:

«Δυστυχώς, το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα μου στον εγκέφαλο μου… Αχ και να είχε αυτή τη δύναμη το m-rna!».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share