Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ: Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν 4χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία!

22 Μαρτίου 2021 09:28
Θρίλερ: Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν 4χρονο κοριτσάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν ένα 4χρονο κορίτσι στην πόλη Al Washaila της Σαουδικής Αραβίας. Μιλάμε για μια τραγωδία που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Το κοριτσάκι, με το όνομα Shahd, βρισκόταν στην αυλή του διαμερίσματος που είχαν νοικιάσει οι γονείς της ενώ παραθέριζαν στην Al Washaila. Τότε, τις κραυγές πόνου άκουσαν περαστικοί που έτρεξαν να βοηθήσουν το παιδί και να το σώσουν από τα στόματα των σκύλων, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, δαγκώνοντας το κοριτσάκι παντού.

σκυλιά κατασπάραξαν κοριτσάκια

Το μικρό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ενώ τα 5 αδέσποτα αναζητούνται. "Πηγαίναμε στην Al Washaila συχνά. Κάποια στιγμή χάσαμε την ανιψιά μου για λίγα λεπτά και ακούσαμε τις φωνές. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη", δήλωσε συγκλονισμένος ο θείος του κοριτσιού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ιστορία με έναν σκύλο που συγκλονίζει.

Κτηνοτρόφος εκτέλεσε σκύλο με καραμπίνα

Κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον σκύλο συναδέλφου του, σε περιοχή του Κιλκίς. Ο ίδιος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία και στην κατοχή του βρέθηκε η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άτυχο ζώο ενοχλούσε το κοπάδι του. Οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, κατηγορούμενος για το κακούργημα της ζωοκτονίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή. Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εις βάρος του βεβαιώθηκε -επιπλέον- διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου ότι αφαίρεσαν τα μάτια του σκύλου τους και μετά την επέμβαση τον εγκατέλειψαν.

Κτηνοτρόφος εκτέλεσε σκύλο με καραμπίνα

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share