Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον η Ρωσία!

Ο Μπάιντεν... άναψε την φωτιά με τις δηλώσεις του για τον «φονιά» Πούτιν

17 Μαρτίου 2021 20:33
Ραγδαίες εξελίξεις: Ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον η Ρωσία!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διεθνή δρώμενα για τις ΗΠΑ, αφού η Ρωσία ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον, μετά τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν περί «φονιά», αναφερόμενος στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Μόσχα ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσιγκτον Ανατόλι Αντόνοφ για διαβουλεύσεις, οι οποίες θα έχουν ως θέμα την ανάλυση των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων, αναφέρεται στην δήλωση που έκανε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

ΗΠΑ-Ρωσία: Ανακλήθηκε ο πρέσβης της Μόσχας στην Ουάσινγκτον

«Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον Ανατόλι Αντόνοφ ανακαλείται στην Μόσχα για διαβουλεύσεις, σκοπός των οποίων είναι να αναλύσουμε, τι θα κάνουμε και προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε στο πλαίσιο των σχέσεων μας με τις ΗΠΑ» δήλωσε η Ζαχάροβα, τη στιγμή που η χώρα της εξαπλώνεται ιατρικά.

Η Μόσχα ενδιαφέρεται, ώστε να μην επιτραπεί μια αμετάκλητη υποβάθμιση των σχέσεων με την Ουάσιγκτον, υπογράμμισε η Ζαχάροβα. «Για μας το κύριο είναι να προσδιορίσουμε, τους δρόμους στους οποίους θα κατευθυνθούν οι ευρισκόμενες σε κρίσιμη κατάσταση ρώσο- αμερικανικές σχέσεις, οι οποίες οδηγήθηκαν από την Ουάσιγκτον τα τελευταία χρόνια, στην ουσία σε αδιέξοδο. Μας ενδιαφέρει, να μην επιτρέψουμε μια αμετάκλητη υποβάθμιση τους, εάν οι Αμερικανοί συνειδητοποιούν τους κινδύνους που απορρέουν από αυτήν», δήλωσε η Ζαχάροβα.

"Χάος" στη Ρωσία με την υγεία του Πούτιν - Φήμες θέλουν να έχει καρκίνο και Πάρκινσον

Εδώ και αρκετό καιρό κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και σχετικά με την υγεία του.

Ο πολιτικός αναλυτής Βαλερί Σολοβέι «χτύπησε» για ακόμα μια φορά και ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καρκίνο, επίσης έχει συμπτώματα Πάρκινσον και έκανε επείγουσα επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.

undefined

Μάλιστα, είπε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος σκοπεύει να ανακοινώσει στις αρχές του χρόνου ότι εγκαταλείπει το Κρεμλίνο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επικαλείται πηγές μέσα στο Κρεμλίνο και μάλιστα στα κέντρα αποφάσεων. Ο Σολοβέϊ υποστηρίζει ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο στην κοιλιακή χώρα κάτι που επιβεβαίωσε και μια άλλη πηγή από την Ρωσία.

Μάλιστα οι αραιές εμφανίσεις του τον περασμένο Φεβρουάριο κάνουν ακόμα πιο πιστευτά τα όσα υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής. Ο Σολοβέϊ μάλιστα λέει ότι ο Πούτιν έχει ήδη βρει τον διάδοχό του και είναι η 34χρονη κόρη του Κατερίνα Τικόχοβα.

Στους υποψήφιους διαδόχους είναι και ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο υπουργός Γεωρίας, Ντμίτρι Πατρούσεφ. Η είδηση αυτή, έρχεται λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που δείχνει τον Πούτιν να βήχει.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share