Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Πατέρας χάιδευε με περίεργο τρόπο την ανήλικη κόρη του και το ανέβασε στο διαδίκτυο (video)

Ο άνδρας έχει ήδη συλληφθεί

16 Μαρτίου 2021 15:22
Σοκ: Πατέρας χάιδευε με περίεργο τρόπο την ανήλικη κόρη του και το ανέβασε στο διαδίκτυο (video)

Πατέρας: Ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε μέρος στην Τουρκία όπου ένας πατέρας χάιδευε με παράξενο τρόπο την ανήλικη του κόρη όπου και το βιντεοσκοπούσε με αποτέλεσμα να το ανεβάσει στην πλατφόρμα του TikTok.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες σημειώθηκε ένα ανατριχιαστικό έγκλημα όπου ένας 69χρονος πατέρας δολοφόνησε την 29χρονη κόρη του αφού την πυροβόλησε.

Πατέρας: Η αδιανόητη πράξη στην κόρη του

Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να χαϊδεύει την ανήλικη κόρη του και το ανέβασε στο TikTok είναι από την Τουρκία όπου και οι τουρκικές αρχές μόλις το αντιλήφθηκαν τον συνέλαβαν άμεσα.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο Χασάν Τουντσλάρ, συνελήφθη και προφυλακίστηκε, μετέδωσε το πρακτορείο DHA. Το θύμα, ένα κορίτσι 15 ετών, ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικογένειας, καταγγέλλοντας «τα ανάρμοστα σχόλια και χειρονομίες του πατέρα προς την κόρη του».

Ο άνδρας ανήρτησε χθες Δευτέρα στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χαϊδεύει το στήθος της κόρης του κάτω από τα ρούχα της. «Δόξα τω Θεώ είναι απαλή σαν κρέμα», λέει για το έφηβο κορίτσι που δεν μιλά.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να ζητούν τη σύλληψη του πατέρα και το κλείσιμο του TikTok.

Δείτε το βίντεο:

Φρικιαστικό έγκλημα: Πατέρας αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της! (Video)

Φρικιαστικό έγκλημα: Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η υπόθεση του αποκεφαλισμού ενός 17χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα στη βόρεια πολιτεία Ούταρ Πραντές της Ινδίας. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην πόλη Νίζνι της Ρωσίας, όπου ένας 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του και στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

Ο πατέρας συνελήφθη την ώρα που περπατούσε προς το αστυνομικό τμήμα, κρατώντας στα χέρια του το κομμένο κεφάλι του κοριτσιού. Σε βίντεο που της αστυνομίας ο παιδοκτόνος ακούγεται να λέει ότι ήταν θυμωμένος με τη σχέση που φέρεται να είχε η κόρη του με έναν άντρα, τον οποίο δεν συμπαθούσε, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο πατέρας δεν ενέκρινε την σχέση της κόρης του και όταν την βρήκε μόνο στο σπίτι την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και την αποκεφάλισε με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Προσοχή, τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν σκληρές εικόνες

Η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο μεταξύ, ένας αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω μιας φωτογραφίες του με το κομμένο κεφάλι του κοριτσιού, το οποίο κρατά με «ακατάλληλο» τρόπο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share