Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απόλυτος εφιάλτης: Άνδρας κρύφτηκε στο σπίτι γυναίκας και την βίασε - Την παρακολουθούσε για αρκετό καιρό

Τις εντόπιζε σε δημόσιους χώρους

16 Μαρτίου 2021 13:22
Απόλυτος εφιάλτης: Άνδρας κρύφτηκε στο σπίτι γυναίκας και την βίασε - Την παρακολουθούσε για αρκετό καιρό

Βιασμός: Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Σκωτία όπου ένας άνδρας παρακολουθούσε μία γυναίκα για αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να κρυφτεί στο σπίτι της και να την βιάσει.

Σημειώνεται ότι ακόμη ένας 38χρονος βίασε μία 12χρονη ενώ την είχε πείσει στην αρχή να μπει στο αμάξι του και την κρατούσε για 9 ώρες.

Ένα περιστατικό βιασμού έγινε στη Σκωτία.

Βιασμός: Ο τρόμος που πέρασε η γυναίκα

Στη Σκωτία ο 31χρονος Στίβεν Στάλεϊ καταδικάστηκε για τον βιασμό τριών γυναικών, τις οποίες τρομοκρατούσε έπειτα στέλνοντάς τους απειλητικά μηνύματα, αναφέρει η Daily Star.

Σε μία από τις γυναίκες που βίασε ο Στάλεϊ είπε «θα το απολαύσεις στο τέλος», ενώ ήταν τόσο αποφασισμένος ώστε έδεσε τον σκύλο μίας άλλης γυναίκας στο καλοριφέρ ώστε να της επιτεθεί ανενόχλητος.

Ο 31χρονος καταδικάστηκε επίσης για σεξουαλική επίθεση σε μία γυναίκα ενώ παρακολουθούσε εννιά γυναίκες μέσω τηλεφώνου. Ο Στάλεϊ έβρισκε γυναίκες στο δρόμο ή στο λεωφορείο, ζητούσε το τηλέφωνό τους και έπειτα τις έπαιρνε τηλέφωνο και τις έστελνε μηνύματα για μήνες, γινόμενος ολοένα και πιο απειλητικός. «Θα σκίσω το λαιμό σου στα δύο» είχε πει στον τηλεφωνητή ενός από τα θύματά του.

Μεγάλο περιστατικό στη Σκωτία.

Ο Στάλεϊ πλησίασε ένα από τα θύματά του έξω από ένα κλαμπ. Η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και ο Στάλεϊ την έπεισε να αφήσει εκείνον και δύο ακόμα φίλους του να μπουν στο σπίτι της.

Η γυναίκα έπειτα έβαλε τις πυτζάμες της πάνω από τα ρούχα της και πήγε για ύπνο πιστεύοντας ότι και οι τρεις είχαν φύγει από το διαμέρισμά της. Όμως ο 31χρονος είχε κρυφτεί μέσα στο σπίτι και όταν η άτυχη γυναίκα αποκοιμήθηκε, την έγδυσε και τη βίασε. «Ξύπνησα γυμνή και εκείνος με βίαζε» είπε η γυναίκα στο δικαστήριο συγκλονισμένη, λέγοντας ότι είχε δέσει και τον σκύλο της στο καλοριφέρ για να μην τον σταματήσει.

32χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της!

32χρονη δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον ομαδικό βιασμό της με αποτέλεσμα να δίνει τέλος στη ζωή της. Η Βρετανή Nicola McIntyre έδινε μάχη με τον ψυχισμό της μετά το τραγικό γεγονός που της συνέβη και προκαλεί αποτροπιασμό. Ενώ, ένα φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην πόλη Νίζνι της Ρωσίας, όπου ένας 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του και στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

«Η καλή, γλυκιά και πολύ αστεία» μαμά, όπως την περιγράφουν στην εφημερίδα The Sun οι δύο αδερφές της, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αγγλία. Είχε πάρει όλα τα χάπια της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε.

Η αδερφή της, Sarah McIntyre, λέει τώρα πως η Nicola ήταν η ψυχή των οικογενειακών συγκεντρώσεων, μια γυναίκα γεμάτη ζωή και αγάπη. Της συνέβησαν όμως πολλά στη ζωή της.

32χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της

Στα 4 της είδε τους γονείς της να χωρίζουν και το διαζύγιο «άλλαξε τον κόσμο της», λέει η Sarah. Στα 16 της εγκατέλειψε το σχολείο για να γίνει κομμώτρια. Κάποια στιγμή απέκτησε έναν γιο, αλλά η σχέση της με τον πατέρα του χάλασε.

Μετακόμισε σε νέο σπίτι με το παιδί της και αργότερα γνώρισε τον τελευταίο της σύντροφο. Μέσα σε όλα, ήταν και οι αναλαμπές από τον φριχτό ομαδικό βιασμό της, όπως δήλωσε στο δικαστήριο για τα αίτια της αυτοκτονίας της η άλλη αδερφή της, Hayley Todd.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share