Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Καζακστάν: Αεροπλάνο συνετρίβη σε αεροδρόμιο - Στους τέσσερις οι νεκροί

Τι ανέφεραν οι Αρχές του αεροδρομίου

13 Μαρτίου 2021 15:02
Τραγωδία στο Καζακστάν: Αεροπλάνο συνετρίβη σε αεροδρόμιο - Στους τέσσερις οι νεκροί

Καζακστάν: Συναγερμός σήμανε στο Καζακστάν όπου συνετρίβη αεροπλάνο σε αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους τέσσερα άτομα.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες έγινε μία ασύλληπτη τραγωδία στην Ινδονησία όπου ένα λεωφορείο με μαθητές και γονείς έπεσαν σε χαράδρα όπου 27 άτομα απεβίωσαν.

Μεγάλη τραγωδία στο Καζακστάν.

Καζακστάν: Το χρονικό του περιστατικού

Ένα αεροσκάφος Antonov 26 που είχε απογειωθεί από την πρωτεύουσα του Καζακστάν, τη Νουρ-Σουλτάν, συνετρίβη κατά την προσγείωσή του κοντά στο αεροδρόμιο του Αλμάτι, ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου στο Facebook.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, το αεροσκάφος φέρεται να ανήκει στην υπηρεσία συνοριοφυλακής του Καζακστάν.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της χώρας, συνολικά τέσσερις έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την προσγείωση του αεροπλάνου στο διεθνές αεροδρόμιο Almaty.

Άγριο έγκλημα: Ανήλικος λήστεψε 37χρονο άνδρα και έπειτα τον σκότωσε

Άγριο έγκλημα: Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ όταν πραγματοποιήθηκε ένα άγριο περιστατικό στη Φλόριντα όπου ένας ανήλικος λήστεψε έναν 37χρονο άνδρα και έπειτα τον σκότωσε.

Σημειώνεται ότι ακόμη ένα έγκλημα σημειώθηκε όπου ένας άνδρας σκότωσε την σύντροφο του με βάναυσο τρόπο και συγκεκριμένα με 23 μαχαιριές.

Άγριο έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ένα αγόρι 15 ετών από τη Φλόριντα σκότωσε έναν άντρα αφού τον λήστεψε. Το θύμα ήταν ο 37χρονος κτηματομεσίτης Stefano Barbosa, ο οποίος πήγαινε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου.

Κάποια στιγμή ένας ένοπλος νεαρός με μάσκα τον πήρε από πίσω, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Ο Henry Lee Lewis τον σταμάτησε λίγο παρακάτω, τον απείλησε με το όπλο και τον πήγε σε κοντινή τράπεζα.

Εκεί τον ανάγκασε να βγάλει από το ΑΤΜ 1.000 δολάρια. Κατόπιν τον ανάγκασε να μπει στο αμάξι του και τον οδήγησε λίγο πιο μακριά, σε ερημική περιοχή, όπου τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος.

Ο νεαρός έκλεψε μετά το αμάξι του θύματος, με καταγωγή από τη Βραζιλία, έχασε όμως τον έλεγχο και τράκαρε σε ένα δέντρο. Διέφυγε τελικά πεζός. Ο ιδιοκτήτης ένας σπιτιού που άκουσε το τρακάρισμα ειδοποίησε την αστυνομία, που βρήκε το πτώμα του Barbosa μέσα στο αμάξι.

Τον Lewis αναγνώρισαν από βίντεο κλειστού κυκλώματος οι υπεύθυνοι του σχολείου του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας South Florida Sun-Sentinel. Ψάχνοντας το κινητό του, η αστυνομία βρήκε αποθηκευμένο ένα άρθρο για το θύμα.

Ο 15χρονος έχει ποινικό ιστορικό, καθώς στα 12 του κατηγορήθηκε για υπόθεση με όπλα. Για την ώρα κρατείται προφυλακισμένος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο εισαγγελέας δήλωσε μάλιστα πως θα δικαστεί ως ενήλικος, ώστε να είναι στο τραπέζι η μέγιστη ποινή για το έγκλημά του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share