Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 38χρονος βίασε 12χρονη - Η 9ωρη οδύσσεια κακοποίησης (photo-video)

Πώς έπεισε το κορίτσι να μπει στο αμάξι του

12 Μαρτίου 2021 17:40
Φρίκη: 38χρονος βίασε 12χρονη - Η 9ωρη οδύσσεια κακοποίησης (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας διεστραμμένος 38χρονος κατάφερε να παρασύρει και να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι από το Σίδνεϊ στο αμάξι του, υποβάλλοντάς το σε μια 9ωρη οδύσσεια κακοποίησης. Επίσης, σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της εξέτασης για τις δύο ανήλικες που έπεσαν θύμα βιασμού στο Ίλιον από δύο άνδρες, οι οποίοι τις παρέσυραν, τις μέθυσαν και στη συνέχεια με την χρήση βίας βίασαν τη μία και ασέλγησαν εις βάρος της άλλης.

Η Daily Mail Australia κατάφερε να αποκτήσει τους ανατριχιαστικούς διαλόγους ανάμεσα στον 38χρονο Brett John Callaghan, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό της ανήλικης, και του θύματος.

Το αρπακτικό προσφέρθηκε να πάρει το παιδί από το πάρκο στο αμάξι του για να της φορτίσει το κινητό στο σπίτι του, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Θα πάμε για 10 λεπτά και μπορώ να σε γυρίσω πίσω», της είπε ο άντρας.

Ο Callaghan αντιμετωπίζει κάθειρξη 20 ετών για το έγκλημα που έκανε τον περσινό Απρίλιο. Ο άντρας είδε το κορίτσι να κάθεται έξω από ένα πάρκο και προσφέρθηκε να την πάρει στο αμάξι του.

Ο άντρας έπιασε συζήτηση με το παιδί, ρωτώντας τη κάποια στιγμή τι ώρα είναι. Εκείνη του είπε πως δεν ξέρει, μιας και είχε κλείσει το κινητό της.

«Αν θέλεις να το φορτίσεις, έλα να σε πάρω στο αμάξι, το σπίτι μου είναι μόλις 5 λεπτά πιο κάτω». Εκείνη τον ρώτησε: «Δεν μπορώ να περιμένω απλώς εδώ;». Ο Callaghan δικαιολογήθηκε πως δεν μπορούσε να φέρει εκεί τον φορτιστή και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο αμάξι του.

Της είπε μάλιστα πως δεν μπορούσε να της κάνει κακό, καθώς στο αυτοκίνητο τον περίμενε η κόρη του. Το θύμα πέρασε μια ανατριχιαστική περιπέτεια που κράτησε 9 ώρες. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Απριλίου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share