Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Ανήλικος λήστεψε 37χρονο άνδρα και έπειτα τον σκότωσε

Τον ακολουθούσε αρκετή ώρα ο ανήλικος

10 Μαρτίου 2021 14:36
Άγριο έγκλημα: Ανήλικος λήστεψε 37χρονο άνδρα και έπειτα τον σκότωσε

Άγριο έγκλημα: Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ όταν πραγματοποιήθηκε ένα άγριο περιστατικό στη Φλόριντα όπου ένας ανήλικος λήστεψε έναν 37χρονο άνδρα και έπειτα τον σκότωσε.

Σημειώνεται ότι ακόμη ένα έγκλημα σημειώθηκε όπου ένας άνδρας σκότωσε την σύντροφο του με βάναυσο τρόπο και συγκεκριμένα με 23 μαχαιριές.

Άγριο έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ένα αγόρι 15 ετών από τη Φλόριντα σκότωσε έναν άντρα αφού τον λήστεψε. Το θύμα ήταν ο 37χρονος κτηματομεσίτης Stefano Barbosa, ο οποίος πήγαινε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου.

Κάποια στιγμή ένας ένοπλος νεαρός με μάσκα τον πήρε από πίσω, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Ο Henry Lee Lewis τον σταμάτησε λίγο παρακάτω, τον απείλησε με το όπλο και τον πήγε σε κοντινή τράπεζα.

Εκεί τον ανάγκασε να βγάλει από το ΑΤΜ 1.000 δολάρια. Κατόπιν τον ανάγκασε να μπει στο αμάξι του και τον οδήγησε λίγο πιο μακριά, σε ερημική περιοχή, όπου τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος.

Ο νεαρός έκλεψε μετά το αμάξι του θύματος, με καταγωγή από τη Βραζιλία, έχασε όμως τον έλεγχο και τράκαρε σε ένα δέντρο. Διέφυγε τελικά πεζός. Ο ιδιοκτήτης ένας σπιτιού που άκουσε το τρακάρισμα ειδοποίησε την αστυνομία, που βρήκε το πτώμα του Barbosa μέσα στο αμάξι.

Τον Lewis αναγνώρισαν από βίντεο κλειστού κυκλώματος οι υπεύθυνοι του σχολείου του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας South Florida Sun-Sentinel. Ψάχνοντας το κινητό του, η αστυνομία βρήκε αποθηκευμένο ένα άρθρο για το θύμα.

Ο 15χρονος έχει ποινικό ιστορικό, καθώς στα 12 του κατηγορήθηκε για υπόθεση με όπλα. Για την ώρα κρατείται προφυλακισμένος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο εισαγγελέας δήλωσε μάλιστα πως θα δικαστεί ως ενήλικος, ώστε να είναι στο τραπέζι η μέγιστη ποινή για το έγκλημά του.

Άγριο έγκλημα: 69χρονος πατέρας σκότωσε με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Τουρκία με 69χρονο πατέρα να σκοτώνει με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του! Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο 69χρονος δολοφόνησε την κόρη του επειδή δεν του αποκάλυψε που βρισκόταν η πρώην σύζυγός του. Επίσης, ένα 17χρονο αγόρι συνελήφθη στη Ρωσία για την άγρια δολοφονία των γονιών του και της αδερφής του, «επειδή δεν ήθελε να πάει σχολείο»

Οι 11 από τις 20 σφαίρες, μάλιστα, πέτυχαν την 29χρονη στο κεφάλι δείγμα της αγριότητας της δολοφονίας της. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού της 29χρονής προς την Αττάλεια για να λάβει μέρος σε εξετάσεις.

Ο 69χρονος πατέρας της αποφάσισε να την ακολουθήσει, αφού προηγουμένως είχε παγιδέψει το αυτοκίνητό της με συσκευή GPS προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Κάποια στιγμή ο 69χρονος αποφάσισε να χτυπήσει το αυτοκίνητο της κόρης του με αποτέλεσμα να το βγάλει εκτός δρόμου. Στη συνέχεια κατηγορείται ότι την έβγαλε σηκωτή από το όχημα και άρχισε να τη ρωτάει επίμονα για το πού βρισκόταν η μητέρα της.

Όταν η 29χρονη αρνήθηκε να απαντήσει τότε ο πατέρας της την πυροβόλησε 20 φορές, με 11 σφαίρες να πετυχαίνουν στο κεφάλι την κόρη του.

Πατέρας σκότωσε την 29χρονη κόρη του

Μετά το φονικό ο πατέρας της κοπέλας επιχείρησε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο με το οποίο είχε πυροβολήσει 20 φορές.

Ο 69χρονος αντιμετωπίζει πλέον την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχος για φόνο με τον ίδιο να υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι είναι πνευματικά ασταθής.

Το δικαστήριο έχει ζητήσει τη διεξαγωγή ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης για τον 69χρονο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share