Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Ουαλία: Χάος σε εστιατόριο της περιοχής - Αρκετοί είναι οι τραυματίες

Υπάρχει ένας νεκρός

5 Μαρτίου 2021 17:59
Συναγερμός στην Ουαλία: Χάος σε εστιατόριο της περιοχής - Αρκετοί είναι οι τραυματίες

Ουαλία: Συναγερμός σήμανε στην Ουαλία όταν σημειώθηκε μεγάλο μακελειό σε εστιατόριο της περιοχής όπου υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και ένας νεκρός.

Σημειώνεται ότι έγινε μία μεγάλη επίθεση στις ΗΠΑ με μαχαίρι όπου ένας 23χρονος αντιμετωπίζει καταγγελίες για επίθεση σε 36χρονο Ασιάτη.

Συγκεκριμένα στην Ουαλία έσπευσαν άμεσα οι Αρχές στο σημείο μετά από ενημέρωση που έγινε σχετικά με το περιστατικό που επικρατεί στο εστιατόριο.

Μεγάλος συναγερμός στην Ουαλία.

Ουαλία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας άνδρας έπεσε νεκρός και πολλοί άλλοι δίνουν μάχη για την ζωή τους στην Ουαλία όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι άρχισε να επιτίθεται σε κόσμο σε κινέζικο εστιατόριο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το εστιατόριο έγινε τόπος μακελειού και στο σημείο έχουν φτάσει πάνω από 30 περιπολικά και ασθενοφόρα.

Πολλά από τα θύματα μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία.

Ακούγονταν ουρλιαχτά μέσα από το εστιατόριο

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μέσα από το εστιατόριο Blue Sky που βρίσκεται στο χωριό Ynyswen της Νότιας Ουαλίας ακούγονταν ουρλιαχτά.

Η περιγραφή ενός κατοίκου της περιοχής σοκάρει: «Ήμουν στο εργαστήριό μου όταν άκουσα σειρήνες περιπολικών. Βγήκα και είδα ένα κοριτσάκι με τις πυτζάμες του να κάθεται στο πεζοδρόμιο και να είναι καλυμμένο στα αίματα».

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί πυροβολούν γυναίκα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού αυτό δείχνει μια γυναίκα, που επιτίθεται με μαχαίρι σε αστυνομικό και ο συνάδελφός του την πυροβολεί.

Η 33χρονη Αριέλα Κρόφορντ περπατούσε σε δρόμο στην Άλτα Σιέρα της Νεβάδα μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της όταν ο βοηθός σερίφη Κάλεμπ Τοντερέαν την πλησίασε. Κάτοικος της περιοχής είχε καλέσει την αστυνομία αναφέροντας ότι μία γυναίκα περπατά στη μέση του δρόμου εν μέσω μεγάλης κίνησης, σημείωσαν οι αρμόδιοι του γραφείου του σερίφη, με ένα άγριο έγκλημα επίσης να έχει συμβεί στην χώρα.

Αστυνομικοί πυροβολούν γυναίκα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

ΗΠΑ: Σοκάρει το χρονικό του τραγικού θανάτου της 33χρονης Αριέλα Κρόφορντ

Στο βίντεο καταγράφεται κάθε στιγμή από την ώρα που οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα να περπατά στον δρόμο κρατώντας τα χέρια των δυο της παιδιών. Όταν οι αστυνομικοί την πλησίασαν εκείνη αναστατώθηκε και έγινε ιδιαίτερα επιθετική. Μάλιστα, τράβηξε ένα μεγάλο μαχαίρι. Ο βοηθός του σερίφη προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντας ότι δεν εμπλέκεται σε κάποιο αδίκημα και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή οτιδήποτε. Μάλιστα, τη διαβεβαίωσε ότι δε θα αγγίξουν τα παιδιά της.

«Θέλω, όμως, να αφήσεις κάτω το μαχαίρι», ακούγεται ο Τοντερέαν να της λέει. «Μην πειράξεις τα μωρά μου!», απαντά η Κρόφορντ που αρχίζει να ουρλιάζει: «Αν κάτι συμβεί σε εμένα και τα μωρά μου θα το μάθει όλος ο κόσμος». Ο βοηθός του σερίφη απαντά ότι θέλει μόνο να βοηθήσει αλλά η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει και περπατά προς το μέρος του ενώ ο δεύτερος αστυνομικός Μάθιου Χάρισον εμφανίζει ένα Taser. Αμέσως, η 33χρονη επιτέθηκε στον Χάρισον με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Τοντέρεαν να πυροβολήσει. Εκείνη ακόμη κρατούσε το μαχαίρι.

Μόλις το άφησε οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της παρέχουν ιατρική βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά της. Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ήταν δικαιολογημένος και νόμιμος ο πυροβολισμός κατά της Κρόφορντ. «Δημοσιοποιήσαμε το βίντεο πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας από ενδιαφέρον για τη διαφάνεια προς την κοινότητά μας. Δεν κάνουμε κρίσεις για το περιστατικό ή για το πώς εξελίχθηκε. Αυτό θα το αποφασίσει το γραφείο του εισαγγελέα», επισημαίνουν από το γραφείο του σερίφη.

Πηγή: Sacbee.com

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share