Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

17χρονη μαθήτρια αποβλήθηκε από το σχολείο λόγω προκλητικού ντυσίματος! (video)

Η αντίδραση του πατέρα της

2 Μαρτίου 2021 10:42
17χρονη μαθήτρια αποβλήθηκε από το σχολείο λόγω προκλητικού ντυσίματος! (video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 17χρονη μαθήτρια στον Καναδά αποβλήθηκε από το σχολείο της λόγω προκλητικού ντυσίματος. Έξαλλος ο πατέρας της καταφέρθηκε στη διεύθυνση του σχολείου ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Facebook. Ενώ, σε ένα σχολείο στη Φλόριντα, με μια 35χρονη καθηγήτρια να έχει ερωτικές επαφές με 15χρονη μαθήτρια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κάρις Γουίλσον γύρισε από το σχολείο της κλαίγοντας την περασμένη Τρίτη, λέγοντας στον πατέρα της, Κρίστοφερ, ότι την έδιωξαν επειδή το ντύσιμό της «θα μπορούσε να κάνει έναν νεαρό καθηγητή να αισθανθεί άβολα».

17χρονη μαθήτρια αποβλήθηκε από το σχολείο λόγω προκλητικού ντυσίματος

Ο πατέρας της μαθήτριας αρχικά… εξεπλάγην αρνητικά καθώς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook, το κορίτσι φορούσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο και από μέσα ένα ζιβάγκο.

«Συνήθως φορά παντελόνια και φούτερ. Είχε ένα ατύχημα στο snowboard πριν λίγο καιρό και έμεινε στο κρεβάτι. Όταν αισθάνθηκε καλύτερα με τον εαυτό της, έβαλε αυτό το φόρεμα και το σχολείο της αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο» λέει ο Κρίστοφερ Γουίλσον.

Ο πατέρας της 17χρονης μίλησε με τη Διεύθυνση του σχολείου και του είπαν ότι «απαγορεύεται οι μαθητές να φορούν οτιδήποτε μπορεί να αποσπάσει τους καθηγητές ή τους συμμαθητές τους».

Εξοργισμένος από τις «ξεπερασμένες» αντιλήψεις για το ντύσιμο, ο Κρίστοφερ μοιράστηκε την ιστορία της κόρης του στο Facebook και το βίντεο έχει γίνει viral. Το σχολείο έχει δεχτεί αρκετές επικρίσεις ωστόσο η Κάρις δεν έχει επιστρέψει στο σχολείο έκτοτε.

8χρονη εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτρια και τιμωρήθηκε με αποβολή!

Μια 8χρονη από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ αποβλήθηκε από το ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της όταν εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτριά της! Ενώ, μια 26xχρονη δασκάλα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει έρωτα με 16χρονο μαθητή της.

Την ιστορία της Chloe ανέδειξε η μητέρα της, Delanie Shelton, που ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου να πάει να παραλάβει το τιμωρημένο παιδί της για το «απρεπές σχόλιο», όπως της είπαν από το Rejoice Christian Schools.

Σε συνέντευξή της στο δίκτυο Fox23, η μητέρα είπε πως κάλεσε τη μικρή στο γραφείο της η διευθύντρια για να την κατσαδιάσει: «Η Βίβλος λέει πως μπορείς να παντρευτείς μόνο άντρα και να κάνεις παιδιά μόνο με άντρα. Η κόρη μου έκλεγε, λέγοντας ‘‘με αγαπάει ακόμα ο Θεός;’’».

Η Shelton είπε μάλιστα πως η διευθύντρια μίλησε και στην ίδια, λέγοντας πως το σχολείο δεν συναινεί σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις. «Με ρώτησε πώς νιώθω για το γεγονός ότι κορίτσια ερωτεύονται κορίτσια και εγώ είπα ‘‘για να είμαστε ειλικρινείς, νομίζω πως είναι εντάξει κορίτσια να αρέσουν σε κορίτσια’’ και έδειχνε σοκαρισμένη και αποτροπιασμένη».

8χρονη εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτρια

Η μητέρα είπε πως δέχτηκε τελικά ένα τηλεφώνημα από τη σχολική διεύθυνση για να την ενημερώσουν ότι η 8χρονη κόρη και ο 5χρονος γιος της δεν είναι πια ευπρόσδεκτοι στο σχολείο.

«Στερούν τα παιδιά μου από το μόνο σχολείο που γνώρισαν ποτέ, μακριά από τους δασκάλους και τους φίλους τους για κάτι που η κόρη μου δεν ξέρει και πιθανότατα δεν κατανοεί πλήρως».

Το σχολείο δήλωσε απλώς πως ακολουθεί το δικό του πρωτόκολλο και αρνήθηκε να κάνει άλλες δηλώσεις στο Fox23…

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share