Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Οικογενειακή τραγωδία: Ηλικιωμένη γυναίκα και τα εγγόνια της "έχασαν" τη ζωή τους από φωτιά που άναψαν

Το έκαναν για να ζεσταθούν

22 Φεβρουαρίου 2021 13:11
Οικογενειακή τραγωδία: Ηλικιωμένη γυναίκα και τα εγγόνια της
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τραγικό και τρομακτικό περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όπου τρία παιδιά και η γιαγιά τους "έχασαν" τη ζωή τους μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν μία γυναίκα όταν εκείνη τους κυνηγούσε και τους απειλούσε ότι θα τους μαχαιρώσει με το μαχαίρι που κρατούσε.

Συγκεκριμένα στο Τέξας μία ηλικιωμένη γυναίκα άναψε φωτιά για να ζεσταθεί στο σπίτι της με τα εγγόνια της όπου και "άρπαξε" τελείως με αποτέλεσμα να πεθάνουν.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στις ΗΠΑ.

Οικογενειακή τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα τρία παιδιά και η γιαγιά τους έχασαν τη ζωή τους σε σπίτι στο Τέξας, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες στην προσπάθεια της οικογένειας να ζεσταθεί.

Η 11χρονη Olivia, ο 8χρονος Edison και η 5χρονη Colette Nguyen, αλλά και η 75χρονη γιαγιά τους Le Loan, πέθαναν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν άναψαν το τζάκι για να βρουν λίγη ζεστασιά μέσα στη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την πολιτεία, αλλά και τα συχνά μπλακάουτ.

Για την ώρα δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η φωτιά, ξέρουμε πάντως πως το τζάκι ήταν στο ισόγειο και τα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο.

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι.

Η θεία των παιδιών, Vanessa Kon, δήλωσε σχετικά: «Δεν ξέρουμε τι συνέβη. Δεν ξέρουμε γιατί κόπηκε έτσι το ρεύμα. Η πόλη θα έπρεπε να ήταν προετοιμασμένη. Γιατί έσβησαν τα φώτα; Αν είχαμε ρεύμα, αυτό δεν θα είχε συμβεί».

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο πατέρας των παιδιών δεν ζούσε μαζί τους, είχε πάρει διαζύγιο από τη μητέρα τους, Jackie. Οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρά τα 4 θύματα. Η μητέρα των παιδιών, αλλά και ο φίλος της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η οικογένεια ήταν χωρίς ρεύμα για 8 ώρες όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μητέρα προσπαθούσε να μπει στο σπίτι για να σώσει τα παιδιά της. Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία που σφυροκοπά το Τέξας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share