Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

ΗΠΑ: Τρόμος εν πτήσει για 231 επιβάτες - Κινητήρας Boeing 777 τυλίχτηκε στις φλόγες (Video)

Τρομακτικές εικόνες μέσα από το αεροπλάνο

22 Φεβρουαρίου 2021 12:22
ΗΠΑ: Τρόμος εν πτήσει για 231 επιβάτες - Κινητήρας Boeing 777 τυλίχτηκε στις φλόγες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρομακτικές εικόνες κινητήρα αεροπλάνου Boeing 777, ο οποίος παρουσίασε βλάβη λίγο μετά την απογείωση και τυλίχτηκε στις φλόγες το απόγευμα του Σαββάτου πάνω από το Ντένβερ των ΗΠΑ. Επίσης, πριν λίγες ημέρες ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα σπίτι όπου και σκοτώθηκαν τρία άτομα.

Η πτήση των 328 των United Airlines με προορισμό τη Χονολουλού, αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ προκειμένου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες μεταξύ των 231 επιβαινόντων και των 10 ατόμων του πληρώματος στο αεροπλάνο. Οι εικόνες του κινητήρα να έχει κυριολεκτικά γίνει χίλια κομμάτια, ενώ είναι τυλιγμένος στις φλόγες έκαναν όπως είναι λογικό το γύρο του διαδικτύου.

Βίντεο: Ο κινητήρας διαλύεται εν πτήση

Το βίντεο από τη θέση πλάι στο φτερό του αεροπλάνο που απαθανάτισε κάποιος ιδιαίτερα ψύχραιμος επιβάτης είναι χαρακτηριστικό.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά όμως είναι και τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο Twitter από το έδαφος και δείχνουν τον κινητήρα του αεροπλάνου να παίρνει φωτιά, αφήνοντας πίσω του ένα μαύρο σύννεφο καπνού.

Στο Ντένβερ έβρεξε κομμάτια του κινητήρα

Σε άλλα βίντεο που διέρρευσαν στο twitter, εμφανίζονται κομμάτια του κινητήρα να πέφτουν από τον ουρανό. Κάποιοι κάτοικοι βγήκαν στις αυλές τους μόνο για να αντικρίσουν τεράστια κομμάτια του κινητήρα του Boeing που έπεσαν μετά την βλάβη στο αεροπλάνο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share