Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Πυροβόλησαν γυναίκα σε κινηματογράφο επειδή τους έκανε παρατήρηση

Τραγικό περιστατικό

19 Φεβρουαρίου 2021 15:27
Άγριο έγκλημα: Πυροβόλησαν γυναίκα σε κινηματογράφο επειδή τους έκανε παρατήρηση

Άγριο έγκλημα: Ένα άγριο και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ σε έναν κινηματογράφο όπου πυροβόλησαν μία γυναίκα όπου και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι μία μητέρα αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο της σε ένα ποτάμι παίρνοντας μαζί της τον γιο της που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα μέσα σε έναν κινηματογράφο στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό όπου δύο νεαρές πυροβόλησαν μία γυναίκα επειδή τους είπε να κάνουν ησυχία.

Σημειώθηκε άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα η αστυνομία της Ατλάντα στις ΗΠΑ συνέλαβε δύο υπόπτους για τον πυροβολισμό μιας γυναίκας μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα.

Η 20χρονη Camyrn King και η 22χρονη Yvonne Crawford συνελήφθησαν στην Ιντιάνα επειδή πυροβόλησαν μια γυναίκα στον ώμο. Η γυναίκα τους είχε ζητήσει να κάνουν ησυχία μέσα στη σκοτεινή αίθουσα, σε ένα περιστατικό που είχε προκαλέσει σοκ τον Ιανουάριο.

Οι δύο νεαρές κατηγορούνται με σωρεία αδικημάτων και θα εκδοθούν στην Ατλάντα για να δικαστούν. Το θύμα, η 22χρονη Rickell Etheridge, είπε στους αστυνομικούς ότι παρακολουθούσαν μια ταινία με τη σύντροφό της στις 9 Ιανουαρίου, όταν η πίσω παρέα έκανε πολλή φασαρία.

«Λίγο μετά ένας πυροβολισμός ακούστηκε μέσα στον κινηματογράφο», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, «η κυρία Etheridge συνειδητοποίησε πως την είχαν πυροβολήσει. Βγήκε έξω από την αίθουσα και κάλεσε την άμεση δράση».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε σε σταθερή κατάσταση. Η αστυνομία έδωσε στην κυκλοφορία υλικό από την κάμερα ασφαλείας και οι δύο ύποπτες αναγνωρίστηκαν τελικά. Η σύλληψή τους την Τετάρτη θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Άγριο περιστατικό: Ανήλικος σκότωσε τον ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της γιαγιάς του

ΗΠΑ: Ένα απίστευτο και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας ανήλικος σκότωσε τον ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της γιαγιάς του και την πυροβόλησε.

Σημειώνεται ότι ένας άντρας στο Σιάτλ επιτέθηκε σε δύο άτομα που βρίσκονταν σε χώρο πάρκινγκ όπου και τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από τους δύο.

Συγκεκριμένα στις ΗΠΑ δύο ληστές εισέβαλαν σε σπίτι όπου και πυροβόλησαν μία ηλικιωμένη γυναίκα με αποτέλεσμα να αμυνθεί ο ανήλικος εγγονός της και να σκοτώσει τον έναν από τους δύο.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε άγριο περιστατικό.

ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένα αγόρι 12 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τον άντρα που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της 73χρονης γιαγιάς του στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, στην προσπάθειά του να την προστατεύσει.

Δύο ληστές με μάσκες εισέβαλαν στο σπίτι της Λίντα Έλις το περασμένο Σάββατο και ζήτησαν λεφτά. Οι ληστές πυροβόλησαν τη γιαγιά στο πόδι και ο εγγονός της πυροβόλησε τους δύο ληστές, οι οποίοι τότε εγκατέλειψαν το σπίτι.

Ο 19χρονος Χαλίλ Χέρινγκ εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα ένα περίπου τετράγωνο μακριά από το διαμέρισμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Σημειώθηκε άγριο περιστατικό στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία βρήκε αποδείξεις ότι ο Χέρινγκ ήταν ένας από τους δύο άντρες με τις μάσκες στο διαμέρισμα της γιαγιάς. «Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Χαλίλ Χέρινγκ είναι ένας από τους δύο μασκοφόρους στο διαμέρισμα και δέχτηκε πυρά στη διάρκεια της ληστείας. Ένα 12χρονο αγόρι στην κατοικία πυροβόλησε τους υπόπτους ευρισκόμενος σε αυτοάμυνα, κάνοντάς τους να φύγουν από το διαμέρισμα», ανέφερε η αστυνομία.

Η Έλις μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Σε βάρος του αγοριού δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες, ωστόσο η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να συλλάβει ακόμη τον δεύτερο εισβολέα στο σπίτι της γιαγιάς.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share