Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο της στο ποτάμι - Πήρε μαζί και το παιδί της

Το παιδί ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες

19 Φεβρουαρίου 2021 14:13
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα αυτοκτόνησε με το αυτοκίνητο της στο ποτάμι - Πήρε μαζί και το παιδί της

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τραγικό και συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου μία μητέρα αυτοκτόνησε και πήρε μαζί της τον γιο της που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα στην Γερμανία όπου ένας άντρας σκότωσε όλη την οικογένεια του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα μία μητέρα είχε μαζί της στο αυτοκίνητο τον γιο της που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες όπου και αυτοκτόνησε πέφτοντας στο ποτάμι.

Μεγάλη οικογενειακή τραγωδία.

Οικογενειακή τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια γυναίκα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ έριξε εσκεμμένα το αμάξι της σε ένα ποτάμι, έχοντας στο πίσω κάθισμα τον γιο της, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της τοπικής αστυνομίας, νεκροί ανασύρθηκαν και οι δύο.

Η έρευνα κατέληξε πρόσφατα για τα αίτια του τραγικού περιστατικού του Ιουλίου, που έδωσε τέλος στη ζωή της 54χρονης Connie Crowell και του 22χρονου γιου της, Jack.

«Αυτοκτονία-φόνος», ήταν το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Η γυναίκα έριξε το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι στις 31 Ιουλίου και το βρήκαν να επιπλέει ανάποδα μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω.

Η έρευνα κράτησε μήνες. Ένας κάτοχος σκάφους είδε το αμάξι να πέφτει στο ποτάμι και έσπευσε αμέσως για βοήθεια. «Ωστόσο, η Connie Crowell αρνήθηκε κάθε βοήθεια που της προσέφερε», δήλωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Roberto Rinaldi. Γιατί αποφάσισε να δώσει με τέτοιον τρόπο τέλος σε δύο ζωές, δεν θα γίνει πιθανότατα ποτέ γνωστό.

Άγριο περιστατικό: Ανήλικος σκότωσε τον ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της γιαγιάς του

ΗΠΑ: Ένα απίστευτο και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας ανήλικος σκότωσε τον ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της γιαγιάς του και την πυροβόλησε.

Σημειώνεται ότι ένας άντρας στο Σιάτλ επιτέθηκε σε δύο άτομα που βρίσκονταν σε χώρο πάρκινγκ όπου και τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από τους δύο.

Συγκεκριμένα στις ΗΠΑ δύο ληστές εισέβαλαν σε σπίτι όπου και πυροβόλησαν μία ηλικιωμένη γυναίκα με αποτέλεσμα να αμυνθεί ο ανήλικος εγγονός της και να σκοτώσει τον έναν από τους δύο.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε άγριο περιστατικό.

ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένα αγόρι 12 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τον άντρα που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της 73χρονης γιαγιάς του στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, στην προσπάθειά του να την προστατεύσει.

Δύο ληστές με μάσκες εισέβαλαν στο σπίτι της Λίντα Έλις το περασμένο Σάββατο και ζήτησαν λεφτά. Οι ληστές πυροβόλησαν τη γιαγιά στο πόδι και ο εγγονός της πυροβόλησε τους δύο ληστές, οι οποίοι τότε εγκατέλειψαν το σπίτι.

Ο 19χρονος Χαλίλ Χέρινγκ εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα ένα περίπου τετράγωνο μακριά από το διαμέρισμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Σημειώθηκε άγριο περιστατικό στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία βρήκε αποδείξεις ότι ο Χέρινγκ ήταν ένας από τους δύο άντρες με τις μάσκες στο διαμέρισμα της γιαγιάς. «Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Χαλίλ Χέρινγκ είναι ένας από τους δύο μασκοφόρους στο διαμέρισμα και δέχτηκε πυρά στη διάρκεια της ληστείας. Ένα 12χρονο αγόρι στην κατοικία πυροβόλησε τους υπόπτους ευρισκόμενος σε αυτοάμυνα, κάνοντάς τους να φύγουν από το διαμέρισμα», ανέφερε η αστυνομία.

Η Έλις μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Σε βάρος του αγοριού δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες, ωστόσο η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να συλλάβει ακόμη τον δεύτερο εισβολέα στο σπίτι της γιαγιάς.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share