Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη: Πατέρας βίαζε τις δύο ανήλικες κόρες του - «Το ονειρευόμουν από όταν ήταν 10 ετών!»

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες των αρρωστημένων πράξεών του

16 Φεβρουαρίου 2021 14:01
Φρίκη: Πατέρας βίαζε τις δύο ανήλικες κόρες του - «Το ονειρευόμουν από όταν ήταν 10 ετών!»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στην Ουκρανία με πατέρα όπου βίαζε τις δύο ανήλικες κόρες του και να δηλώνει κυνικά «το ονειρευόμουν από όταν ήταν 10 ετών!». Επίσης, μία απίστευτη και σοκαριστική υπόθεση ξετυλίχτηκε στην Αγγλία όπου ένας άνδρας βίασε τους πρώην συντρόφους του επειδή αρνήθηκαν να τα ξαναβρούν μαζί του.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η μια από τις δύο κόρες δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε τη φρίκη σε έναν φίλο της.

Η εξομολόγηση αυτή υποχρέωσε τον Νικολάι, όπως είναι το όνομα του διεστραμμένου πατέρα, να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του στη σύζυγό του.

«Μου είπε πως "το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που θα παντρευόμουν και θα γεννιόταν η κόρη μου ότι θα περίμενα μέχρι να μεγαλώσει και θα ήμουν ο πρώτος που θα τη βίαζα"» είπε η μητέρα στους αστυνομικούς προσθέτοντας ότι ο Νικολάι της αποκάλυψε ότι είχε αυτό την ιδέα από τη στιγμή που η μεγάλη τους κόρη έγινε 10 ετών.

Πατέρας βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Ο πατέρας έλεγε στα κορίτσια του ότι «αυτό είναι το μικρό μας μυστικό» απειλώντας τα παράλληλα ότι θα τους κάνει κακό αν πουν το παραμικρό.

Η μεγαλύτερη κόρη του Νικολάι, μάλιστα, προσπάθησε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω της φρίκης που βίωνε. Ο Νικολάι τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 15 ετών.

Φρίκη: Απήγαγαν 13χρονη και την βίαζαν για 8 ημέρες!

Φρίκη στην Ινδία με θύμα μια 13χρονη την οποία απήγαγαν τρεις άνδρες και την βίαζαν για 8 ημέρες! Το περιστατικό συνέβη στην πρωτεύουσα της χώρας, το Νέο Δελχί, με το άτυχο κορίτσι να εντοπίζεται από την οικογένειά του σε τραγική κατάσταση. Επίσης, 10 άνδρες βίασαν δύο 15χρονα κορίτσια με ένα εξ' αυτών να είπε σε ένα από τα θύματα «ρούφα το π@@@@ μου»!

«Με έσυραν σε ένα αμάξι τρεις άντρες, όταν ήμουν στο δρόμο το πρωί. Με βίαζαν για 8 ημέρες. Με απείλησαν πως αν πω σε κανέναν τίποτα θα με σκότωναν», εξομολογήθηκε το κορίτσι στο νοσοκομείο στην οικογένειά του, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Βίαζαν 13χρονη για 8 ημέρες

Οι τρεις άνδρες έχουν ήδη συλληφθεί ωστόσο απορία προκαλεί το γεγονός πως η οικογένειά της δεν είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, επικαλούμενη το φόβο πως θα... στιγμάτιζαν την κόρη τους!

Ακόμη πιο περίεργο είναι πως ναι με οι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί αλλά δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμό παρά μόνο για απαγωγή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share