Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Γερμανία: Άνδρας σκότωσε την οικογένεια του και έπειτα αυτοκτόνησε

Τα πτώματα τους τα βρήκε η Πυροσβεστική

13 Φεβρουαρίου 2021 18:08
Άγριο έγκλημα στην Γερμανία: Άνδρας σκότωσε την οικογένεια του και έπειτα αυτοκτόνησε

Γερμανία: Ένα σοκαριστικό και τραγικό έγκλημα συνέβη στη Γερμανία όπου ένας άνδρας σκότωσε όλα τα μέλη της οικογένειας του και έπειτα θα αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα συνέβη όπου μία 16χρονη βοήθησε τον πατριό της να σκοτώσει την μητέρα και την μικρή αδερφή της.

Συγκεκριμένα στη Γερμανία οι αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ότι ένας 41χρονος άνδρας δολοφόνησε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας του και μετά αφαίρεσε την δική του ζωή.

Συγκλονίζει ένα έγκλημα στη Γερμανία.

Γερμανία: Το χρονικό του εγκλήματος

Ειδικότερα ένας άνδρας ηλικίας 41 ετών φέρεται ότι σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και τα δύο μικρά παιδιά του, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στο Ραντεφορμάλτ της Γερμανίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η πυροσβεστική κλήθηκε σε ένα σπίτι αυτής της πόλης, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά. Μέσα στο κτίριο οι πυροσβέστες βρήκαν τα άψυχα σώματα του πατέρα, της 37χρονης συζύγου του, των δύο παιδιών τους, ηλικίας 4 και 1 έτους, καθώς και της γιαγιάς, 77 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άνδρας διέπραξε το έγκλημα χρησιμοποιώντας κάποιο μαχαίρι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τη συμμετοχή και άλλων προσώπων στους φόνους, σημείωσε η αστυνομία.

Οι αρχές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκτιμούν ότι ο 41χρονος σκότωσε την οικογένειά του επειδή είχε έρθει σε ρήξη με τη σύζυγό του.

Φρικιαστικό έγκλημα: 21χρονη μητέρα έπνιξε το 8 μηνών μωρό της!

Φρικιαστικό έγκλημα: Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η ομολογία μιας 21χρονης μητέρας ότι σκότωσε το μόλις 8 μηνών μωρό της. Η Caitlin Jones είχε κατηγορηθεί από την πρώτη στιγμή για τον θάνατο του βρέφους το 2018.

Η 21χρονη μητέρα δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία στο δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση ομολογώντας ότι σκότωσε το 8 μηνών παιδί προκαλώντας του ασφυξία.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2018 όταν η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση από διασώστες που είχαν παραλάβει ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από σπίτι στο Μπλάκπουλ της Βρετανίας.

Mητέρα έπνιξε το 8 μηνών μωρό της

Το βρέφος αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι για να το κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αιτία θανάτου του βρέφους ήταν η ασφυξία. Η δίκη της 21χρονης έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.

Επίσης, μια 30χρονη γυναίκα από το Μαρόκο σκότωσε τον εραστή της, όταν ανακάλυψε ότι σχεδίαζε να παντρευτεί κάποια άλλη γυναίκα, και μάλιστα έκοψε τα γεννητικά του όργανα, τα μαγείρεψε και τα προσέφερε σε εργάτες που δούλευαν κοντά στο σπίτι της, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share