Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στις ΗΠΑ: Βίντεο καταγράφει την στιγμή που ένας άνδρας πυροβολεί δύο αγνώστους σε πάρκινγκ (video)

Τα πράγματα εκεί έχουν σοβαρέψει αρκετά

12 Φεβρουαρίου 2021 12:45
Σοκ στις ΗΠΑ: Βίντεο καταγράφει την στιγμή που ένας άνδρας πυροβολεί δύο αγνώστους σε πάρκινγκ (video)

ΗΠΑ: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, στο Σιάτλ, όπου ένας άνδρας πυροβολεί δύο αγνώστους σε πάρκινγκ με την κάμερα του χώρου να τον καταγράφει.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη Μινεσότα όπου υπήρξαν τρεις τραυματίες και ένας νεκρός όπου και τον συνέλαβε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα στο Σιάτλ, στις ΗΠΑ, ένας άνδρας στα ξαφνικά ξεκίνησε να πυροβολεί δύο αγνώστους σε έναν χώρο πάρκινγκ όπου και τον έναν να τον έχει πετύχει.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και ηχητικό απόσπασμα από ένα ανατριχιαστικό γεγονός. Οι αστυνομικοί βρίσκουν και σκοτώνουν τον ένοπλο που πυροβόλησε προηγουμένως δύο άγνωστους ανθρώπους.

«Ο φίλος μου μόλις πυροβολήθηκε», ακούμε μια γυναικεία φωνή να λέει στο τηλεφώνημα στην άμεση δράση, «δεν ξέρω πού είμαστε. Μας πυροβόλησαν μόλις κάπου 3 φορές». «Ο φίλος μου πεθαίνει, ελάτε σας παρακαλώ, σας παρακαλώ ελάτε. Πεθαίνει, πεθαίνει». Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας βλέπουμε έναν άντρα να πλησιάζει ένα σταθμευμένο σε πάρκινγκ αυτοκίνητο. Λίγο μετά, απομακρύνεται χαλαρός. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα. Στο υλικό από την κάμερα των αστυνομικών, τους ακούμε να λένε «πυροβόλησε». Ακούγονται πέντε πυροβολισμοί.

«Πέτα το όπλο», λένε στον ύποπτο όταν τον βλέπουν. Ακολουθεί καταιγισμός πυροβολισμών. Ο ένοπλος πέθανε στο σημείο. Όσο για τα θύματα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το ένα πέθανε καθ’ οδόν και το άλλο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Έφηβη εντοπίστηκε νεκρή λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγοριού της

ΗΠΑ: Μία σοκαριστική και μυστήρια υπόθεση είναι ενεργή στις ΗΠΑ όπου μία έφηβη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγοριού της.

Παράλληλα στην Οκλαχόμα είχε γίνει ένα τρομακτικό περιστατικό όπου "έπεσαν" πυροβολισμοί σε ένα σπίτι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε παιδιά και τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Συγκεκριμένα στο Κάνσας ένα μυστήριο επικρατεί διότι μία έφηβη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της ενώ οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της με το αγόρι της να έχει πεθάνει πριν λίγες μέρες.

Στο Κάνσας βρέθηκε μία έφηβη νεκρή.

ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα φουντώνει το μυστήριο στο Κάνσας και όλοι περιμένουν πια τα χειρότερα. Οι γονείς της 18χρονης Kaylah Blackmon δήλωσαν την εξαφάνισή της την Κυριακή, όταν θα έλειπε για λίγο υποτίθεται από το σπίτι της, όπως είπε στην οικογένειά της, και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η έφηβη εντοπίστηκε από την αστυνομία νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που ήταν παρκαρισμένο έξω από συγκρότημα κατοικιών. Η αστυνομία αναζητούσε το αυτοκίνητο με τρόμο, καθώς όσο την έψαχναν δηλώθηκε εξαφανισμένος και ο σύντροφός της.

Η σορός του 17χρονου Michael Beasley ανασύρθηκε έξω από εγκαταλειμμένη εκκλησία έπειτα από καταγγελίες στην αστυνομία για πυροβολισμούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πώς σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά και αν οι θάνατοί τους συνδέονται, το τοπικό αστυνομικό τμήμα είπε ωστόσο πως αντιμετωπίζει το θέμα ως έρευνα για ανθρωποκτονία.

Η μητέρα της Blackmon, Angelia Stephen, δήλωσε στην εφημερίδα «Wichita Eagle»: «Θα έχω για πάντα μια τρύπα στην καρδιά μου».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share