Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Ρωσία: Βρέφος έχασε τη ζωή του όταν άντρας έπεσε στο καρότσι του από τον 17ο όροφο - Προσοχή σκληρές εικόνες (Video)

Άνδρας προσγειώθηκε πάνω στο καρότσι του βρέφους

9 Φεβρουαρίου 2021 14:49
Σοκ στη Ρωσία: Βρέφος έχασε τη ζωή του όταν άντρας έπεσε στο καρότσι του από τον 17ο όροφο - Προσοχή σκληρές εικόνες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απίστευτη τραγωδία στη Ρωσία, όπου ένα βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ένας άνδρας που φέρεται να ήθελε να αυτοκτονήσει έπεσε στο καρότσι του από τον 17ο όροφο πολυκατοικίας. Ενώ θρίλερ επικρατεί με νεκρό μωρό που βρέθηκε σε γήπεδο γκολφ.

Η αστυνομία εξετάζει αν ο 20άχρονος, ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, καθώς υπάρχουν αναφορές πως λίγη ώρα πριν από την ανείπωτη τραγωδία φώναζε στο παράθυρο «Πάρτε την καρδιά μου, πάρτε την ψυχή μου».

Ο νεαρός άνδρας προσγειώθηκε πάνω στο καρότσι του βρέφους, μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του, η οποία έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή από το σημείο, στην πόλη Βόρονεζ της νοτιοδυτικής Ρωσίας, 500 περίπου χιλιόμετρα νότια της Μόσχας.

Το φρικιαστικό περιστατικό κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας αποτροπιασμό και επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Στη συνέχεια, η τρομοκρατημένη μητέρα σήκωσε το μωρό της και, κρατώντας το στα χέρια της, φώναζε για βοήθεια, ενώ ο νεαρός άνδρας κείτονταν ακίνητος στην άσφαλτο.

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία.

​Ο 20άχρονος πέθανε ακαριαία, ενώ το βρέφος, το οποίο ήταν μόλις έξι μηνών, άφησε την τελευταία πνοή του στο ασθενοφόρο, ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο, καθώς τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν στο σημείο δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το βρέφος ήταν το πρώτο παιδί της τραγικής μητέρας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share