Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία: Πατέρας σκότωσε με το αμάξι του το 15 μηνών παιδί του

Ο άνδρας προσπαθούσε να παρκάρει

9 Φεβρουαρίου 2021 13:49
Ανείπωτη τραγωδία: Πατέρας σκότωσε με το αμάξι του το 15 μηνών παιδί του

Τραγωδία: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία, όπου ένας πατέρας σκότωσε κατά λάθος το 15 μηνών παιδί του, ενώ προσπαθούσε να παρκάρει με το αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι ένας πατέρας διέπραξε κάτι πολύ τραγικό, αφού πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να τον καταγράψουν οι κάμερες.

Συγκεκριμένα, ένας πατέρας στην Αυστραλία, ενώ γύριζε από τη δουλειά και καθώς πάρκαρε το αυτοκίνητό του, σκότωσε κατά λάθος το παιδί του.

Παιδί πέθανε από ατύχημα.

Τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα, μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία, όπου ένα βρέφος 15 μηνών παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του, όταν εκείνος έκανε όπισθεν, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Η Έμα Κόκμπερν βρισκόταν στο σπίτι με τις τέσσερις κόρες της, τη Σάρλοτ, την Άννα, την Ελίζαμπεθ και τη μόλις 15 μηνών Τζορζίνα. Η μικρότερη κόρη, όμως, η μόλις 15 μηνών Τζορτζίνα, διέφυγε την προσοχή της μητέρας της και βγήκε στο πάρκινγκ της αυλής.

Τη στιγμή εκείνη, δυστυχώς όμως, ο πατέρας της, Πίτερ, προσπαθούσε να παρκάρει. Ο 44χρονος δεν είδε πως το παιδί βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο και, χωρίς να το καταλάβει, χτύπησε την Τζορτζίνα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Πατέρας σκότωσε καταλάθος το παιδί του.

«Βρισκόμουν στο σπίτι και ξαφνικά είδα τον Πίτερ να τρέχει προς το σπίτι και να μου κουνάει τα χέρια τρομαγμένος. Κατάλαβα πως κάτι κακό είχε συμβεί», ανέφερε η Έμα. Οι καταρρακωμένοι γονείς πήγαν πάνω από το βρέφος, το οποίο, ωστόσο, ήταν ήδη νεκρό.

«Το μόνο που γινόταν να κάνουμε ήταν να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για όσο μπορούσαμε και να το αποχαιρετήσουμε», κατέληξε η Κόκμπερν.

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του και τη γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τρομερό και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, όπου ένας πατέρας προέβη σε τριπλή δολοφονία, με τα θύματα να είναι η οικογένειά του. Επίσης, πριν από λίγες μέρες, ένας πατέρας σκότωσε τον ανήλικο γιο του, επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα μια μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένας πατέρας σκότωσε τα δύο του παιδιά, τη σύζυγό του, ενώ έπειτα από όλα αυτά έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Οικογενειακή τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα, μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Πενσιλβάνια, με δράστη τον 50χρονο Ντιπάκ Κουλκάρνι, ο οποίος, αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του, την 47χρονη Αρτι Κουλκάρνι, στη συνέχεια σκότωσε τους δύο γιους τους, τον 14χρονο Σουμπχάμ και τον 7χρονο Σαρβίλ.

Η τριπλή δολοφονία έγινε στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και, μετά το άγριο φονικό, ο 50χρονος άνδρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο Philadelphia Inquirer, ο 50χρονος είχε αγοράσει όπλο δύο εβδομάδες πριν από το φονικό. Τα τέσσερα πτώματα ανακάλυψαν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας στις 24 Ιανουαρίου, καθώς δεν είχαν νέα τους για αρκετές ημέρες.

Μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Τα σημάδια που είχε δώσει ο σύζυγος

Ο αδερφός της 47χρονης, Ανάντ Αντια, υποστηρίζει ότι τους προηγούμενους μήνες ο 50χρονος είχε δώσει ανησυχητικά σημάδια με τη συμπεριφορά του.

«Τη ρωτούσα αν είναι όλα εντάξει και δεν μου απαντούσε», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η αδερφή του ποτέ δεν απαντούσε αν είναι όλα εντάξει με το γάμο της.

«Δεν τους άξιζε τέτοια μοίρα», σημειώνει ο Αντια, καταλήγοντας ότι «η Αρτι ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και ήμουν τυχερός που υπήρξα αδελφός της».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share