Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη σε σχολείο: 35χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονη μαθήτρια (Video)

Το «ζευγάρι» προχωρούσε μάλιστα πολλές φορές σε ερωτικές πράξεις εντός της τάξης

9 Φεβρουαρίου 2021 12:15
Φρίκη σε σχολείο: 35χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονη μαθήτρια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη σε σχολείο στη Φλόριντα, με μια 35χρονη καθηγήτρια να έχει ερωτικές επαφές με 15χρονη μαθήτρια. Για περίπου δύο χρόνια διατηρούσε ανάρμοστες σχέσεις με ανήλικη μαθήτριά της, με το «ζευγάρι» να προχωρά μάλιστα πολλές φορές σε ερωτικές πράξεις εντός του σχολικού χώρου. Επίσης, σάλος έχει προκληθεί σε δημοτικό σχολείο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, με 30χρονη δασκάλα να κατηγορείται ότι αυνανίστηκε μπροστά σε 19 παιδιά!

Η 35χρονη δασκάλα γυμνασίου Χέιλι Μόργκαν Χόλμαρκ, που διδάσει και προπονεί την ομάδα ποδοσφαίρου στο C.W. Ruckel Middle School της πόλης Νάισβιλ, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευρή, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος της μαθήτριας από θέση εξουσίας.

Σύμφωνα με τη «New York Post», το θύμα, που σήμερα είναι 17 ετών, είχε πει μία μέρα νωρίτερα σε αστυνομικούς της κομητείας Οκαλούζα που ερευνούν την υπόθεση ότι ξεκίνησε να ανταλλάσσει γραπτά μηνύματα με τη δασκάλα της, τον Αύγουστο του 2017.

Έναν χρόνο αργότερα, όταν ήταν 15, τα μηνύματα άρχισαν σταδιακά να λαμβάνουν ερωτικό χαρακτήρα και οι δύο γυναίκες άρχισαν να ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες.

Η έφηβη αποκάλυψε στις Αρχές ότι έπειτα από λίγο καιρό οι σχέσεις τους προχώρησαν και ότι άρχισαν να επιδίδονται σε πράξεις σεξουαλικής φύσης, τις ώρες κατά τις οποίες το κορίτσι υποτίθεται ότι βοηθούσε την εκπαιδευτικό για την προπόνηση της ομάδας.

Σύμφωνα με τη 17χρονη, κάποιες από τις επαφές έλαβαν χώρα στο σπίτι της ίδιας και της δασκάλας, ενώ άλλες σημειώθηκαν σε σχολικούς χώρους.

«Η έφηβη εξήγησε ότι η κατηγορουμένη και εκείνη προχωρούσαν σε αυτές τις πράξεις και στην τάξη, στρέφοντας αλλού τις κάμερες και συγκρατώντας με το σώμα τους την πόρτα, για να μην μπει κανείς», διευκρινίζει έκθεση που έχει στην κατοχή της η Post.

Η εξέταση του τηλεφώνου της έφηβης στηρίζει τους ισχυρισμούς της, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ανάρμοστη σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τη Χόλμαρκ, η οποία κράτησε μέχρι τον περασμένο Αύγουστο. Η 35χρονη τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών την Πέμπτη, μία μέρα προτού εκδοθεί το ένταλμα για τη σύλληψή της.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share