Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή η τραγουδίστρια Mary Wilson των Supremes

Θλίψη...

9 Φεβρουαρίου 2021 11:47

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, διότι «έφυγε» από τη ζωή μία πολύ σημαντική προσωπικότητα στον χώρο της μουσικής, η Mary Wilson.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες μεγάλος θρήνος επικράτησε στον καλλιτεχνικό χώρο, διότι «έφυγε» από τη ζωή ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η τραγουδίστρια Mary Wilson 'έχασε' τη ζωή της.

Θάνατος: Η καριέρα της Mary Wilson

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια Mary Wilson από το θρυλικό τρίο Supremes πέθανε σε ηλικία 76 ετών, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Jay Schwartz. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη, σύμφωνα με το BBC.

Απεβίωσε η τραγουδίστρια Mary Wilson.

H Mary Wilson παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι τη διάλυσή του. Οι Supremes είναι γνωστές για επιτυχίες όπως το Baby Love και το You Can’t Hurry Love.

Πρωτοδημιουργήθηκαν στο Ντιτρόιτ ως The Primettes, το 1959, όταν η Wilson ήταν 15 ετών. Ήταν από τα πρώτα μέλη, μαζί με τις Diana Ross, Florence Ballard και Barbara Martin. Η Martin εγκατέλειψε το συγκρότημα προτού γίνει γνωστό και οι Supremes συνέχισαν ως τρίο, γράφοντας ιστορία.

Δείτε κάποιες από τις επιτυχίες της με τις Supremes

Πέθανε από καρκίνο ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Video)

Πέθανε ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond), ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Saved by the Bell» («Πριν χτυπήσει το κουδούνι»), ενώ πριν από λίγες μέρες ο θρυλικός μουσικός παραγωγός Phil Spector άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 44χρονος Diamond ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως, εξαιτίας έντονων πόνων. Η ανακοίνωση είχε γίνει στο προφίλ του στο Facebook από την ομάδα του.

O ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond), εβραϊκής καταγωγής, έγινε γνωστός στον ρόλο του «Samuel "Screech" Powers», στη σειρά «Saved by the Bell». Ήταν και μουσικός, ενώ είχε φτιάξει και μία μπάντα, τους «Salty The Pocketknife». Η θρυλική σειρά των 90s «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1989 και επανήλθε 30 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, χωρίς όμως τη συμμετοχή του Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond).

Τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί πάνω του το 2009, όταν εξέδωσε ένα βιβλίο όπου περιέγραφε τα παρασκήνια της σειράς. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι πολλά από τα συμβάντα που περιέγραφε τα είχε επινοήσει ο ίδιος.

Πέρυσι, ο Ντάιμοντ ήταν ο μεγάλος απών από τη συνέχεια της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», η οποία προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα Peacock και στην οποία εμφανίζονται πολλοί από τους πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς.

Το 2015, ο Ντάιμοντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών, επειδή μαχαίρωσε έναν θαμώνα σε μπαρ του Ουισκόνσιν, μετά από καβγά.

«Δεν ήταν κακόβουλος», τόνισε ο ατζέντης τους, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός πέρασε πολλές δοκιμασίες, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις. Ο ίδιος είπε ότι προτιμά να τον θυμάται σαν έναν άνθρωπο το μεγαλύτερο πάθος του οποίου ήταν «να κάνει τους άλλους να γελάνε».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share