Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Φρίκη: Βίασε τις πρώην συντρόφους τους επειδή δεν ήθελαν να τα ξαναβρούν μαζί του

Θα πληρώσει πολύ βαριά αυτή την πράξη

8 Φεβρουαρίου 2021 14:49
Φρίκη: Βίασε τις πρώην συντρόφους τους επειδή δεν ήθελαν να τα ξαναβρούν μαζί του
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Βιασμός: Μία απίστευτη και σοκαριστική υπόθεση ξετυλίχτηκε στην Αγγλία όπου ένας άνδρας βίασε τους πρώην συντρόφους του επειδή αρνήθηκαν να τα ξαναβρούν μαζί του.

Σημειώνεται ότι μία ακόμη υπόθεση που προκαλεί τρόμο αποκαλύφθηκε πρόσφατα όπου ένα 20χρονος μέθυσε μία 15χρονη, τη βίασε και έπειτα τη στραγγάλισε.

Συγκεκριμένα ένας 27χρονος άντρας θα φυλακιστεί διότι κατηγορείται για δύο βιασμούς που έπραξε εις βάρος δύο ατόμων που ήταν οι προηγούμενες σχέσεις του.

Απίστευτη αυτή η υπόθεση βιασμού.

Βιασμός: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 27χρονος άντρας που βίασε δύο πρώην συντρόφους του επειδή δεν θέλησαν να τα ξαναβρούν μαζί τους.

Ο πατέρας δύο παιδιών Prince Chunga από την Αγγλία επιτέθηκε στο ένα θύμα το οποίο συνάντησε τυχαία στη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου. Παράλληλα βίασε επανειλημμένως το δεύτερο θύμα. Οι δύο επιθέσεις σημειώθηκαν με διαφορά ενός χρόνου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τα θύματα κατήγγειλαν τις επιθέσεις στην αστυνομία, ενώ ο 27χρονος υποστήριξε πως το ένα θύμα έλεγε ψέματα και ότι είχε καταγγείλει ψευδώς και έναν άλλον άντρα για βιασμό.

Το πρώτο θύμα, σε δήλωσή του στην αστυνομία, ανέφερε: «Αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ άλλαξε τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για μέρες. Έχει επηρεάσει όλες τις σχέσεις που έχω κάνει από τότε. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Είχα αυτοπεποίθηση. Τώρα φοβάμαι εξαιτίας αυτού που μου συνέβη. Όταν βγαίνω έξω, πρέπει να έχω δύο ή τρεις ανθρώπους μαζί μου γιατί φοβάμαι».

Horrific.

Posted by Daily Mail on Monday, February 8, 2021

Το δεύτερο θύμα είπε: «Έχει επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μου. Έχω λιγότερη εμπιστοσύνη, δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου στο σπίτι τη νύχτα. Όταν βγαίνω έξω, θέλω να έχω ανθρώπους μαζί μου».

Ο 27χρονος καταδικάστηκε για βιασμό από το δικαστήριο. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο ο δικαστής Τζον Έντουαρντς του είπε; «Αυτές είναι δύο νεαρές γυναίκες, η κάθε μία από τις οποίες είχε σχέση μαζί σου και η κάθε μία έδωσε μια παρόμοια περιγραφή της εμπειρίας της, όπου δεν δεχόσουν το όχι ως απάντηση. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν σεβάστηκες τις επιθυμίες τους. Επιβλήθηκες και στις δύο».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share