Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Έφηβη εντοπίστηκε νεκρή λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγοριού της

Μυστήριο και με τους δύο θανάτους

5 Φεβρουαρίου 2021 16:53
Θρίλερ στις ΗΠΑ: Έφηβη εντοπίστηκε νεκρή λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγοριού της

ΗΠΑ: Μία σοκαριστική και μυστήρια υπόθεση είναι ενεργή στις ΗΠΑ όπου μία έφηβη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγοριού της.

Παράλληλα στην Οκλαχόμα είχε γίνει ένα τρομακτικό περιστατικό όπου "έπεσαν" πυροβολισμοί σε ένα σπίτι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε παιδιά και τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Συγκεκριμένα στο Κάνσας ένα μυστήριο επικρατεί διότι μία έφηβη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της ενώ οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της με το αγόρι της να έχει πεθάνει πριν λίγες μέρες.

Στο Κάνσας βρέθηκε μία έφηβη νεκρή.

ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα φουντώνει το μυστήριο στο Κάνσας και όλοι περιμένουν πια τα χειρότερα. Οι γονείς της 18χρονης Kaylah Blackmon δήλωσαν την εξαφάνισή της την Κυριακή, όταν θα έλειπε για λίγο υποτίθεται από το σπίτι της, όπως είπε στην οικογένειά της, και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η έφηβη εντοπίστηκε από την αστυνομία νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που ήταν παρκαρισμένο έξω από συγκρότημα κατοικιών. Η αστυνομία αναζητούσε το αυτοκίνητο με τρόμο, καθώς όσο την έψαχναν δηλώθηκε εξαφανισμένος και ο σύντροφός της.

Η σορός του 17χρονου Michael Beasley ανασύρθηκε έξω από εγκαταλειμμένη εκκλησία έπειτα από καταγγελίες στην αστυνομία για πυροβολισμούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πώς σκοτώθηκαν τα δύο παιδιά και αν οι θάνατοί τους συνδέονται, το τοπικό αστυνομικό τμήμα είπε ωστόσο πως αντιμετωπίζει το θέμα ως έρευνα για ανθρωποκτονία.

Η μητέρα της Blackmon, Angelia Stephen, δήλωσε στην εφημερίδα «Wichita Eagle»: «Θα έχω για πάντα μια τρύπα στην καρδιά μου».

Σοκ στις ΗΠΑ: Νεκροί πράκτορες του FBI σε επιχείρηση για υπόθεση εκμετάλλευσης παιδιών!

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση για πυροβολισμούς στην Φλόριντα, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα δύο πράκτορες του FBI να πεθαίνουν και άλλους τρεις να τραυματιστούν, στην προσπάθεια τους να ξεσκεπάσουν κύκλωμα εκμετάλλευσης παιδιών, έχοντας εκδώσει ένταλμα έρευνας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «The Miami Herald», ένας πράκτορας -και πιθανός και δεύτερος- πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ένοπλο άνδρα το πρωί της Τρίτης (2/2), με μια άλλη υπόθεση επίσης να σοκάρει την χώρα.

Μια άλλη ομοσπονδιακή πηγή ανέφερε ότι τουλάχιστον πέντε πράκτορες τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της επιδρομής, με το FBI στη συνέχεια να επιβεβαιώνει το δεύτερο θάνατο, με τρεις ακόμη τραυματίες.

ΗΠΑ: Το χρονικό της συμπλοκής στην προσπάθεια ξεσκεπάσματος του κυκλώματος

Όπως μετέδωσε η «The Herald», ο ένοπλος φέρεται να αυτοκτόνησε μετά από «αντιπαράθεση» που κράτησε αρκετές ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι.

Ο δράστης φέρεται να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η ομάδα παιδικής πορνογραφίας του FBI είχε φτάσει στην οικία του για να πραγματοποιήσει μία έρευνα ρουτίνας βάσει εντάλματος, προκειμένου να κατασχεθεί ο υπολογιστής του υπόπτου και να αναζητηθούν περαιτέρω στοιχεία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share