Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος στις φυλακές: Δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του

Ζητούσε από τις κρατούμενες να...

5 Φεβρουαρίου 2021 10:19
Σάλος στις φυλακές: Δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος στις φυλακές στη Φλόριντα, όπου δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του! Παράλληλα, σε μπελάδες μπήκε ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει έρωτα με μια άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός live streaming μιας ακροαματικής διαδικασίας

Ο Andrew Spark καταδικάστηκε για μια σειρά από βαριά αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Miami Herald.

Ο δικηγόρος απομονωνόταν με τις πελάτισσές του στο δωμάτιο επισκέψεων των φυλακών και έκαναν έρωτα μπροστά στην κάμερα.

Οι συχνές του επισκέψεις αφορούσαν μάλιστα σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα της Φλόριντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας.

Ο Spark είχε μετατρέψει τις συναντήσεις δικηγόρου-πελάτη σε κανονική «ροζ» επιχείρηση, αναγκάζοντας τις κρατούμενες να υπογράφουν ρήτρες εχεμύθειας για τις συνευρέσεις τους. Ήταν υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν τίποτα για την ταυτότητά του, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ο δικηγόρος πλήρωσε μια κρατούμενη 10 δολάρια για να τη βιντεοσκοπήσει να του κάνει στοματικό έρωτα.

Αυτό ήταν το περιστατικό που θα οδηγούσε στη σύλληψη του 58χρονου δικηγόρου, καθώς τον έπιασαν στα πράσα. Όσο για την παρτενέρ του, ήταν φυλακισμένη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Σάλος με παράνομο swingers party - Οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια (photo)

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, που φέρεται να φιλοξένησε ένα swingers party, στο οποίο οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια ενώ η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε έξαρση στη χώρα. Ενώ, το 2012 η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον στίβο, 38χρονη Λόλη, κατά κόσμον Λόρι Σούζαν Τζόουνς, είχε αποκαλύψει πως είναι παρθένα και είχε πει πως θα κάνει πρώτη φορά έρωτα όταν...

Το πάρτι έγινε γνωστό από αναρτήσεις στο Twitter και έγινε το Σάββατο στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror, το πάρτι έγινε για το προσωπικό του εστιατορίου και άρχισε αφότου το κατάστημα έκλεισε για το κοινό. Οι υπάλληλοι λέγεται ότι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις πάνω στα τραπέζια, όπου πριν λίγο έτρωγαν οι πελάτες.

Το εστιατόριο «Izakaya Hyotan» που κατονομάστηκε ως η «η πέτρα του σκανδάλου» είναι μια σχετικά καινούρια επιχείρηση και μάλιστα είχε επαινεθεί τον Μάρτιο όταν έκλεισε εθελοντικά για να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σχολίασε ότι «γνωρίζει ήδη τα γεγονότα και ξεκινά έρευνα για να διερευνήσει τι συνέβη».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share