Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Σοκ: Γιατρός ψέκασε με κοκαΐνη το π@ος του πριν το στοματικό έρωτα και σκότωσε την ερωμένη του

Είχε ρίξει το ναρκωτικό και στα ποτά, τα κραγιόν και σε οδοντόκρεμα

4 Φεβρουαρίου 2021 13:24
Σοκ: Γιατρός ψέκασε με κοκαΐνη το π@ος του πριν το στοματικό έρωτα και σκότωσε την ερωμένη του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ στη Γερμανία, όπου ένας γιατρός σκότωσε την ερωμένη του, ψεκάζοντας με κοκαΐνη το π@ος του πριν του κάνει στοματικό έρωτα! Ενώ, σε μπελάδες μπήκε ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει έρωτα με μια άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός live streaming μιας ακροαματικής διαδικασίας.

Όπως υποστηρίζει ο γιατρός, η γυναίκα συμμετείχε με τη θέλησή της και γνώριζε τα πάντα για το ερωτικό παιχνίδι τους που κατέληξε στον τραγικό θάνατό της.

Ο 45χρονος πλαστικός χειρουργός Andreas Niederbichler φυλακίστηκε για 9 χρόνια το 2019 για τον θάνατο της 38χρονης Yvonne M, την οποία νάρκωσε με κοκαΐνη που είχε βάλει κρυφά στα γεννητικά του όργανα.

Ο Niederbichler παρέμεινε σιωπηλός στη διάρκεια της δίκης του, ωστόσο αντιμέτωπος με μια νέα μήνυση από τον χήρο και τον γιο της Yvonne, αποφάσισε να μιλήσει, τονίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατό της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Γερμανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν επίσης την πρώτη φωτογραφία της γυναίκας, το πρόσωπο της οποίας κάλυπταν στη διάρκεια της δίκης.

Ο γιατρός αρνήθηκε ακόμη ότι νάρκωσε τρεις άλλες γυναίκες, για τις οποίος αναφέρθηκε στο δικαστήριο πως είχε επίσης βάλει κοκαΐνη στο π@ος του στη διάρκεια ερωτικών πράξεων μαζί τους, την περίοδο 2015-2018.

Στη διάρκεια της δίκης, δικαστής αποκάλυψε πως ο Niederbichler είχε ρίξει το ναρκωτικό και στα ποτά, τα κραγιόν και σε οδοντόκρεμα των γυναικών.

Μιλώντας στη γερμανική «Bild», αυτή την εβδομάδα, είπε: «Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν νάρκωσα καμία γυναίκα χωρίς να έχει γνώση η ίδια. Ψάχναμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και εκείνες συμμετείχαν».

Ο Niederbichler περιέγραψε επίσης την Yvonne ως έναν «έμπειρο» χρήστη κοκαΐνης, που ήξερε πού έμπλεκε. Μιλώντας για τη δίκη του, είπε πως ήταν λάθος που παρέμεινε σιωπηλός, κάτι που έκανε ύστερα από συμβουλή των δικηγόρων, διότι αυτό σήμαινε ότι ο δικαστής άκουσε μόνο την εκδοχή των γυναικών για τα γεγονότα.

Τώρα, θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι εγκληματικά ένοχος για τον θάνατο της Yvonne, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πώς σκοπεύει να το κάνει αυτό.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share