Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στις ΗΠΑ: "Έπεσαν" πυροβολισμοί σε σπίτι - "Έχασαν" τη ζωή τους πέντε παιδιά

Συνελήφθη ένας δράστης

3 Φεβρουαρίου 2021 13:51
Θρίλερ στις ΗΠΑ:

ΗΠΑ: Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Οκλαχόμα, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα σπίτι, με τις Αρχές να βρίσκουν νεκρά πέντε παιδιά. Επίσης, πρόσφατα, στο Λος Άντζελες σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη σε γυρίσματα μιας ταινίας.

Συγκεκριμένα, ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας σκότωσε πέντε παιδιά μέσα σε σπίτι στην Οκλαχόμα.

ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα, έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου την Τρίτη (2/2), σε σπίτι στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε επίσης τραυματισμένη στο νοσοκομείο, καθώς κινδυνεύει η ζωή της.

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1.30 τη νύχτα (τοπική ώρα), στην πόλη Muskogee. Όπως αναφέρουν οι Αρχές σε ανακοίνωσή τους, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν ένα άτομο που κρατούσε όπλο. Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν, όμως η σφαίρα δεν πέτυχε τον ύποπτο, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ξεφύγει. Έπειτα από σύντομη καταδίωξη, οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Τα τέσσερα παιδιά, όπως αναφέρει η New York Post, πέθαναν επί τόπου, ενώ το πέμπτο στο νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε. Στο σπίτι εντοπίστηκε νεκρός και ένας άνδρας, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο και κινδυνεύει η ζωή της.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν γνωρίζουν το κίνητρο του εγκλήματος, αλλά θεωρούν ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα. «Δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες για το γιατί ή τι συνέβη», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Σοκ στις ΗΠΑ: Νεκροί πράκτορες του FBI σε επιχείρηση για υπόθεση εκμετάλλευσης παιδιών!

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση για πυροβολισμούς στη Φλόριντα, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα δύο πράκτορες του FBI να πεθάνουν και άλλοι τρεις να τραυματιστούν, στην προσπάθειά τους να ξεσκεπάσουν κύκλωμα εκμετάλλευσης παιδιών, έχοντας εκδώσει ένταλμα έρευνας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «The Miami Herald», ένας πράκτορας -και πιθανώς και δεύτερος- πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ένοπλο άνδρα, το πρωί της Τρίτης (2/2), με μια άλλη υπόθεση επίσης να σοκάρει τη χώρα.

Ετερη ομοσπονδιακή πηγή ανέφερε ότι τουλάχιστον πέντε πράκτορες τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της επιδρομής, με το FBI στη συνέχεια να επιβεβαιώνει τον δεύτερο θάνατο, με τρεις ακόμη τραυματίες.

ΗΠΑ: Το χρονικό της συμπλοκής στην προσπάθεια ξεσκεπάσματος του κυκλώματος

Όπως μετέδωσε η «The Herald», ο ένοπλος φέρεται να αυτοκτόνησε έπειτα από «αντιπαράθεση» που κράτησε αρκετές ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι.

Ο δράστης φέρεται να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η ομάδα παιδικής πορνογραφίας του FBI είχε φτάσει στην οικία του, για να πραγματοποιήσει μια έρευνα ρουτίνας βάσει εντάλματος, προκειμένου να κατασχεθεί ο υπολογιστής του υπόπτου και να αναζητηθούν περαιτέρω στοιχεία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share