Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε από καρκίνο ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Video)

Eίχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Saved by the Bell»

2 Φεβρουαρίου 2021 10:56
Πέθανε από καρκίνο ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond), ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Saved by the Bell» («Πριν Χτυπήσει Το Κουδούνι»), ενώ πριν λίγες μέρες ο θρυλικός μουσικός παραγωγός Phil Spector άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 44χρονος Diamond ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως εξαιτίας έντονων πόνων. Η ανακοίνωση είχε γίνει στο προφίλ του στο Facebook από την ομάδα του.

O ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond) εβραϊκής καταγωγής, έγινε γνωστός στον ρόλο του «Samuel "Screech" Powers» στη σειρά «Saved by the Bell». Ήταν και μουσικός, ενώ είχε φτιάξει και μία μέτα μπάντα, τους «Salty The Pocketknife». Η θρυλική σειρά των 90s «Πριν Χτυπήσει Το Κουδούνι» έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1989 και επανήλθε 30 χρόνια μετά από την πρώτη της προβολή, χωρίς όμως τη συμμετοχή του Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond).

Τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί πάνω του το 2009, όταν εξέδωσε ένα βιβλίο όπου περιέγραφε τα παρασκήνια της σειράς. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι πολλά από τα συμβάντα που περιέγραφε τα είχε επινοήσει ο ίδιος.

Πέρυσι, ο Ντάιμοντ ήταν ο μεγάλος απών από τη συνέχεια της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», η οποία προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα Peacock και στην οποία εμφανίζονται πολλοί από τους πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς.

Το 2015 ο Ντάιμοντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών επειδή μαχαίρωσε έναν θαμώνα σε μπαρ του Ουισκόνσιν, μετά από καυγά.

«Δεν ήταν κακόβουλος», τόνισε ο ατζέντης τους, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός πέρασε πολλές δοκιμασίες, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις. Ο ίδιος είπε ότι προτιμά να τον θυμάται σαν έναν άνθρωπο το μεγαλύτερο πάθος του οποίου ήταν «να κάνει τους άλλους να γελάνε».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share