Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός σε σούπερ μάρκετ: Σέρνουν βίαιο πελάτη έξω από το μαγαζί - Ένας εργαζόμενος στο νοσοκομείο (video)

Σοκαριστικές εικόνες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

2 Φεβρουαρίου 2021 07:33
Χαμός σε σούπερ μάρκετ: Σέρνουν βίαιο πελάτη έξω από το μαγαζί - Ένας εργαζόμενος στο νοσοκομείο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστικές εικόνες καταφτάνουν από σούπερ μάρκετ του Λονδίνου με μαινόμενο πελάτη που έστειλε έναν υπάλληλο στο νοσοκομείο και χτύπησε μια γυναίκα. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ο άντρας συνελήφθη τελικά για τον καυγά σε κατάστημα της αλυσίδας Sainsbury. Ο πελάτης χτύπησε τη γυναίκα σεκιούριτι μετά τη βίαιη έξοδό του από το μαγαζί. Μετά τη σφαλιάρα, εργαζόμενοι τον ρίχνουν στο έδαφος και τον χτυπάνε. Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε τη σύλληψη του 48χρονου πελάτη.

Ο άντρας φερόταν εριστικά στους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τις καταγγελίες του προσωπικού. Όταν του ζήτησαν τον λόγο, έγινε βίαιος. "Φώναζε, αλλά δεν νομίζω πως ήταν δίκαιος ο τρόπος που του φέρθηκαν", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε "Λέει πως δεν έκανε τίποτα και δεν ήταν βίαιος ή επιθετικός, αλλά αρκετοί φρουροί του επιτέθηκαν". Στο σημείο, να σας υπενθυμίσουμε, ένα άγριο περιστατικό που έγινε σε σούπερ μάρκετ της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο:

Σούπερ μάρκετ: "Πανικός" σε κατάστημα της Σάμου - Μετανάστης έγλειψε παιδικό γιαούρτι και το έβαλε ξανά στο ψυγείο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ της Σάμου με έναν μετανάστη να γλείφει παιδικό γιαούρτι και να το ξαναβάζει στο ψυγείο

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ένας άνδρας εμφανίζεται να γλείφει μια συσκευασία από παιδικό γιαούρτι και να το τοποθετεί στη συνέχεια πίσω στο ράφι, με τον ίδιο και το άτομο που βιντεοσκοπούσε να χαμογελούν επιδεικτικά αναφέρει το grtimes.gr.

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του στο Facebook τονίζει:

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο ( όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί επίσης γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας»

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share