Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Πέθανε 47χρονη μητέρα - Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμά της

Άφησε πίσω τρία παιδιά!

1 Φεβρουαρίου 2021 16:30
Κορωνοϊός: Πέθανε 47χρονη μητέρα - Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμά της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας συντετριμμένος έφηβος αποκάλυψε το τελευταίο μήνυμα της 47χρονης μητέρας του προτού φύγει από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού. «Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά» έγραφε η 47χρονη Νίκι στο μήνυμά της προς την οικογένειά της, το οποίο εστάλη προτού τη βάλουν σε κώμα και τελικά καταλήξει από τον κορωνοϊό.

Η 47χρονη από τη Βρετανία μπήκε στο νοσοκομείο στις 22 Δεκεμβρίου και πέθανε στις 13 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω της τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους Ίθαν, Ράιαν και Κίαν. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η γυναίκα έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ο 18χρονος Ίθαν μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του προτού εκείνη μεταφερθεί στην εντατική. «Στις 31 Δεκεμβρίου έκανε κλήση μέσω Facetime στον πατέρα μου και πήγα και της μίλησα και της είπα: Καλή Πρωτοχρονιά, σε αγαπώ, ελπίζω να γυρίσεις σπίτι σύντομα.

Την 1η Ιανουαρίου, τα αδέρφια μου, ο μπαμπάς μου και εγώ λάβαμε το ίδιο μήνυμα κειμένου από τη μαμά. Έλεγε: Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Απευθυνόταν στον κάθε έναν από εμάς. Θεωρήσαμε ότι δεν ήταν κάτι καλό.

Ο μπαμπάς μου ήξερε κάποιον που δούλευε στην πτέρυγα που νοσηλευόταν, του τηλεφώνησε και είπαν ότι την είχαν πάει εσπευσμένα στην εντατική γιατί δεν ανταποκρινόταν. Την έβαλαν σε κώμα. Ήταν οι χειρότερες 13 ημέρες της ζωής μου».

Το νεαρό αγόρι προσπαθεί τώρα να συγκεντρώσει χρήματα για τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Southend ως ένα ευχαριστώ που φρόντισαν τη μητέρα του. Μέσα σε επτά ημέρες έχουν ήδη συγκεντρωθεί 17.000 λίρες. Ενώ, ένας γιατρός που κατηγορείται ότι «εξόντωσε» ανθρώπους σε θάλαμο ασθενών με κορωνοϊό για να «ελευθερώσει κρεβάτια» συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share