Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δάσκαλος έκανε 10 φορές σ@ξ με 16χρονη σε ντουλάπα της τάξης

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

29 Ιανουαρίου 2021 10:06
Δάσκαλος έκανε 10 φορές σ@ξ με 16χρονη σε ντουλάπα της τάξης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη μια περίπτωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης από καθηγητή σε βάρος μαθήτριας συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Συνελήφθη στη Φλόριντα ο 29χρονος Ουέιν ΜακΚέντζι Ρικς, δάσκαλος ειδικής αγωγής και προπονητής μπάσκετ μικρότερης τάξης μαθητών, με 10 κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκου που έχουν συγκεντρωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο.

Δάσκαλος έκανε 10 φορές σ@ξ με 16χρονη σε ντουλάπα της τάξης

Σύμφωνα με όσα του προσάπτονται, ο καθηγητής κάλεσε, μέσω μηνυμάτων, 16χρονη μαθήτρια να τον επισκεφθεί στο σχολείο όπου δίδασκε και εκεί την έκλεισε μέσα σε μια ντουλάπα και συνευρέθηκε μαζί της.

Φίλοι και συμμαθητές της 16χρονης παρατήρησαν τη διαδρομή που έκανε η έφηβη, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περίπου 10 φορές συνουσιάστηκε με τον δάσκαλο.

Βρέθηκαν, ακόμη, 20 γράμματα προς την ανήλικη στα οποία περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο 29χρονος τη σχέση του μαζί της.

Άγριο έγκλημα: Έφηβες μαχαίρωσαν μία 15χρονη σε ζωντανή μετάδοση

Άγριο έγκλημα: Ένα απίστευτο και τρομακτικό έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ όπου δύο έφηβες μαχαίρωσαν και σκότωσαν ένα 15χρονο κορίτσι μέσα σε ένα πολυκατάστημα. Επίσης πριν λίγες μέρες ένας ανήλικος μαχαίρωσε τη μικρή του αδερφή ενώ βρίσκονται μόνοι στο σπίτι.

Συγκεκριμένα στη Λουιζιάνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σημειώθηκε ένα φρικτό έγκλημα όπου μία ανήλικη μαχαιρώθηκε από δύο έφηβες επανειλημμένα.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τι έκανε μια ομάδα ανήλικων που δεν δίστασε να δολοφονήσει μια 15χρονη μέσα σε πολυκατάστημα ενώ βιντεοσκοπούσε σε ζωντανή μετάδοση τις πράξεις. Όσο γινόταν αυτό οι δράστες πανηγύριζαν ενώ το θύμα τους παρακαλούσε για βοήθεια.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών με το video να μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση μέσα από τα social media.

Οι έφηβες επιτέθηκαν στην 15χρονη καθώς είχαν προσωπικές διαφορές με μια 13χρονη να μιλάει στην κάμερα και να λέει «την μαχαιρώσαμε στην καρδιά», ενώ την ίδια ώρα το θύμα ζητούσε βοήθεια λέγοντας «αιμορραγώ». Έξω από το κατάστημα, ένα αμάξι περίμενε τις νεαρές οι οποίες συνέχισαν να βιντεοσκοπούν την δράση τους, κοροϊδεύοντας το θύμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστριες είχαν πάρει το μαχαίρι από τα ράφια του καταστήματος, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 κορίτσια, μια 12χρονη, δυο 13χρονες και μια 14χρονη. Το θύμα ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία πριν φτάσει καν ασθενοφόρο στο σημείο.

Μία ανήλικη μαχαιρώθηκε αρκετές φορές στις ΗΠΑ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share