Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Μεγάλη διαρροή υγρού αζώτου σε εργοστάσιο - Αρκετοί είναι οι τραυματίες

Υπάρχουν και νεκροί

29 Ιανουαρίου 2021 00:31
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Μεγάλη διαρροή υγρού αζώτου σε εργοστάσιο - Αρκετοί είναι οι τραυματίες

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ όπου υπήρξε μεγάλη διαρροή υγρού αζώτου με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και νεκροί. Επίσης πριν λίγες μέρες στο Φοίνιξ "έπεσαν" πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Συγκεκριμένα σε ένα εργοστάσιο στις ΗΠΑ "έχασαν" τη ζωή τους έξι υπάλληλοι μετά από μεγάλη διαρροή υγρού αζώτου.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι νοσηλεύονται μετά από διαρροή υγρού αζώτου σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας πουλερικών στη βορειοανατολική Τζόρτζια, των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας Χολ, ο Ζακ Μπράκετ, είπε ότι πέντε άνθρωποι ξεψύχησαν μέσα στο εργοστάσιο, στην πόλη Γκέινσβιλ. Άλλος ένας πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο.

Αρκετοί νεκροί υπήρχαν σε ένα εργοστάσιο.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έκλεισε ο δρόμος Μεμόριαλ Παρκ Ντράιβ, από το ύψος της οδού Μπράουνς Μπριτζ μέχρι και τον Αυτοκινητόδρομο Ατλάντας και ζήτησε από τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές.

Το Γκέινσβιλ αποκαλείται συχνά και «Παγκόσμια Πρωτεύουσα των Πουλερικών» λόγω των πολλών ορνιθοτροφείων και μονάδων επεξεργασίας κρέατος που λειτουργούν στην πόλη.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Παράξενη ομηρία εξελίχθηκε σε θανάσιμο περιστατικό

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ένα απίστευτο και παράξενο περιστατικό ομηρίας ξετυλίχτηκε στις ΗΠΑ όπου εμπλέκεται ένας γιατρός. Επίσης δείτε τι είχε δηλώσει ο 20χρονος ναυτικός ο οποίος ήταν όμηρος από πειρατές στο Τόγκο.

Συγκεκριμένα μία κατάσταση ομηρίας στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Όστιν του Τέξας πήρε μέρος όπου είχε άσχημη κατάληξη με έναν γιατρό να εμπλέκεται σε όλο αυτό ενώ ήταν ένοπλος και την αστυνομία να προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στην υπόθεση με ήρεμες κινήσεις.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα δύο ήταν τελικά οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε μια παράξενη κατάσταση ομηρίας στο Όστιν του Τέξας. Μια ιστορία που κράτησε ώρες και οι διαπραγματεύσεις με την αστυνομία απέβησαν άκαρπες.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση την Τρίτη το απόγευμα για έναν ένοπλο που μπήκε σε παιδιατρική κλινική και έπιασε ομήρους. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών σταθμών, ο δράστης ήταν γιατρός. Εισέβαλε μαινόμενος στο Children’s Medical Group στο κέντρο του Όστιν και προκάλεσε μια θανάσιμη κατάσταση ομηρίας.

Γονέας παιδιού που νοσηλευόταν στην κλινική επιβεβαίωσε στο Fox News ότι ο γιατρός τους είχε πιαστεί όμηρος. Γιατρός ήταν επίσης και ο δράστης, σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες πηγές.

Οι διαπραγματεύσεις με τον γιατρό

Η ειδική ομάδα των SWAT έφτασε κάποια στιγμή στην κλινική, καθώς οι διαπραγματεύσεις του Αστυνομικού Τμήματος του Όστιν με τον δράστη κατέληξαν σε αδιέξοδο.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ την ασφάλειά σου εκτός κι αν συνεργαστείς. Σου λέω και πάλι, γιατρέ, υπάρχει τρόπος να το λύσουμε αυτό. Χρειάζομαι τη βοήθειά σου για να φτιάξουν τα πράγματα. Κι αυτό ξεκινά με σένα, απάντα στο τηλέφωνο», έλεγε ο άνθρωπος που διαπραγματευόταν με τον δράστη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού KVUE.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε αργότερα ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στο κτίριο. Δεν έχει ξεκαθαρίσει πάντως για την ώρα αν ο δράστης περιλαμβάνεται στους δύο νεκρούς.

Δείτε το βίντεο:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share