Καραμανλής και Παζαΐτη στην κηδεία της Λένας Σαμαρά: Ποιοι άλλοι παρευρέθηκαν

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο τελευταίο «αντίο»
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σήμερα (11/8) για να συνοδεύσει τη 34χρονη στην τελευταία της κατοικία. Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και σιωπής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κηδεία της Λένας Σαμαρά, κόρης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή, προκειμένου να αποχαιρετήσουν την 34χρονη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Θρήνος στο τελευταίο «αντίο»
Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Λόλα Νταϊφά, η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη και ο θείος της εκλιπούσας, Αλέξανδρος Σαμαράς.
Παρών ήταν και ο υπουργός Μετανάστευσης Θάνος Πλεύρης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, καθώς και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και φυσικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του είναι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.
Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η άφιξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, που ήρθαν να συμπαρασταθούν στον Αντώνη Σαμαρά και την οικογένειά του.
Δείτε τις φωτογραφίες:




