Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή 62χρονος που σκότωσε γάτα με καλάμι για ψάρεμα

Κρατείται από την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα

25 Σεπτεμβρίου 2023 13:07
Μυτιλήνη: Στον ανακριτή 62χρονος που σκότωσε γάτα με καλάμι για ψάρεμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 62χρονός που σκότωσε με καλάμι ψαρέματος γάτα στην Μυτιλήνη οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή. Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος;

Στον ανακριτή παρουσιάζεται σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να απολογηθεί, ένας 62χρονος ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στο Πλωμάρι της Λέσβου, από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, μετά από καταγγελία ότι σκότωσε γάτα με καλάμι ψαρέματος.

ααστυνομία γάτα

Το Σάββατο το πρωί απαγγέλθηκαν, από την Εισαγγελία, κατηγορίες για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επίσης, σε βάρος του βεβαιώθηκε προβλεπόμενο από τη νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο. Ο συλληφθείς κρατείται από την Παρασκευή το απόγευμα.

Χαμογελάει ξανά: Ο μικρούλης Ιωάννης που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, πήγε στο σπίτι του έπειτα από 9 μήνες

Ο οργανισμός Πράξη Αγάπης το έκανε και πάλι το θαύμα του! Σε συνεργασία με την ευγενική προσφορά συνανθρώπων μας, των ηρώων της διπλανής πόρτας, κατάφεραν όλοι μαζί να κάνουν και πάλι μια οικογένεια να χαμογελάσει ξανά. Αυτή τη φορά ο ήρωας μας είναι ο μικρούλης Ιωάννης, ο οποίος γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά του. Έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς κι έμεινε στο νοσοκομείο επί 9 ολόκληρους μήνες , καθώς δυστυχώς υπήρξε μια επιπλοκή με την επούλωση του στέρνου του. Ωστόσο, πήγε σπίτι του και χαμογελάει ξανά!

Στην ανάρτηση του ο οργανισμός Πράξη Αγάπης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εξιτήριο μετά από 9 μήνες για τον μικρό μας Ιωάννη από τη Μυτιλήνη! Με την ευκαιρία, ο οργανισμός βοήθησε και την 19χρονη Ειρήνη.

Έπειτα από 9 ολόκληρους μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο μικρός μας ήρωας πήρε επιτέλους #εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του στη Μυτιλήνη! Ο μικρούλης χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αμέσως μετά τη γέννησή του, αφού είχε διαγνωστεί με μία σοβαρή μορφή συγγενούς, σύμπλοκης καρδιοπάθειας.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό κέντρο της Αθήνας και ήταν επιτυχής, ωστόσο ο μικρούλης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπήρχε μια επιπλοκή με την επούλωση του στέρνου του.

Ευτυχώς ο μικρούλης βελτιώθηκε σημαντικά, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, με αποτέλεσμα να μπορεί επιτέλους να επιστρέψει στο σπίτι του και να βγει από τον θάλαμο της νοσηλείας.

Ωστόσο έχει πολύ δρόμο μπροστά του για την πλήρη αποκατάσταση, εφόσον χρειάζεται ακόμη αναπνευστική υποστήριξη, ενώ θα πρέπει να ταξιδεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Αθήνα, ώστε να υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις. Χάρη στην αμέριστη στήριξή σας, καταφέραμε όλους αυτούς τους μήνες, να εξασφαλίσουμε το συνολικό κόστος των ιατροφαρμακευτικών εξόδων του παιδιού, καλύπτοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της οικογένειας, τον ιατρικό εξοπλισμό, την φαρμακευτική υποστήριξη και τα αναλώσιμα που χρειάζεται σε καθημερινή βάση μέχρι και σήμερα.

Χάρη σ’ εσάς, καταφέραμε να δώσουμε δύναμη και κουράγιο σ’ αυτή την οικογένεια, που όλους αυτούς τους μήνες αγωνίζεται σκληρά για τη διάσωση του παιδιού της. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους τους!

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Ιωάννη και της οικογένειάς του για όσο διάστημα μας χρειάζονται και θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν εξελίξεις. Ευχόμαστε ταχύτατη ανάρρωση και αποκατάσταση στον μικρό μας ήρωα!».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share