Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Καρδίτσα: 16χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

22 Μαΐου 2023 14:11
Θρίλερ στην Καρδίτσα: 16χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο
Πηγή φωτογραφίας / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε τη Δευτέρα (22/5) στην Καρδίτσα για την πτώση 16χρονου από μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Το αγόρι μεταφέρεται εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι, πριν λίγες ημέρες 30χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 16χρονος έπεσε τη ώρα που προσπαθούσε να κάνει εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έχασε την ισορροπία του.

16χρονος έπεσε από το μπαλκόνι στην Καρδίτσα
(EUROKINISSI)

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αναμένεται να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Νεκροί 37χρονος και 19χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Νεκροί 37χρονος και 19χρονος

Τραγωδία στην άσφαλτο είχαμε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/5), με θύματα δύο νέους ανθρώπους. Το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς ηλικίας 37 και 19 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, έγινε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, κοντά στο κτήριο του Χρηματιστηρίου.

Ήταν τόση η σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τα δυο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή, που έχασαν τη ζωή τους, να μεταφέρονται στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αθηνών.

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο - Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λήμνο, με έναν 27χρονο να χάνει τη ζωή και ένα άτομο να τραυματίζεται σοβαρά. Την ίδια στιγμή, δείτε τα λόγια του πατέρα για τον θάνατο της 12χρονης στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Μύρινας – Θέρμων, με τον οδηγό, για ακόμα άγνωστο λόγο, να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε σε πινακίδα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν επίσης ένας συνοδηγός, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς. Η κατάσταση του ήταν σοβαρή, και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να λάβει άμεση ιατρική περίθαλψη.

Παρόλο που δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, απαιτείται περαιτέρω έρευνα και έρευνα των αρμόδιων αρχών για να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία του περιστατικού.

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share