Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαριά θλίψη! 7χρονος έχασε τη ζωή του στη προπόνηση

Πένθος!

17 Δεκεμβρίου 2021 15:00
Βαριά θλίψη! 7χρονος έχασε τη ζωή του στη προπόνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επτάχρονο αγόρι πέθανε, ενώ έκανε προπόνηση ποδοσφαίρου στην πόλη Γκάντια της Βαλένθια, σύμφωνα με πηγές από το Κέντρο Πληροφόρησης και Συντονισμού Έκτακτης Ανάγκης της χώρας (CICU) και τον σύλλογο.

Χτύπησε κατά λάθος στο κεφάλι

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, γύρω στις 7:00 μ.μ., όταν ο ανήλικος προπονούνταν για την ποδοσφαιρική του ομάδα Μπενιόπα. Το αγόρι έπεσε αναίσθητο, όταν σύμφωνα με πηγές του κλαμπ, χτύπησε κατά λάθος στο κεφάλι.

Η ιατρική ομάδα πραγματοποίησε διάφορα μέτρα σταθεροποίησης στο παιδί και, αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε.

ποδοσφαιρο-1

«Ήταν ένα παιδί που ερχόταν πάντα χαρούμενο»

Ο σύλλογος, UD Beniota, εξέδωσε επίσημη δήλωση στην οποία κήρυξε επίσημο πένθος και ανέφερε ότι ήταν μια "πολύ σκληρή και δύσκολο να χωνευτεί" στιγμή . Επίσης, μετέφερε τα συλλυπητήριά του στους γονείς και τα αδέρφια του.
«Ο Έντουαρντ ηλικίας 7 ετών, μας άφησε. Δεν βρίσκουμε λόγια να περιγράψουμε πώς νιώθουμε. Είναι μια πολύ σκληρή και δύσκολη περίοδος για να το χωνέψεις. Ήταν ένα παιδί που ερχόταν πάντα χαρούμενο, με χαμόγελο και ανυπομονησία να μάθει, να είναι με τους συμμαθητές του και να διασκεδάσει κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Θα μας λείψεις πολύ. Έχουμε την παρηγοριά να ξέρουμε ότι, σε κάθε προπόνηση, αγώνα και νίκη θα είσαι μαζί μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Δεν ξέρεις το κενό που μας αφήνεις. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share